NIEUWSWilson Audio

Primeur: Wilson Audio Sasha DAW bij Chattelin op Record Store Day 2019

De zeer compacte Crosley RSD3 platenspeler voor 3-inch vinyl is geinig, maar Record Store Day heeft ook op high-end vlak een mooie onthulling op de planning staan. Je kunt zaterdag 13 april namelijk bij Chattelin terecht voor de introductie van de Wilson Audio Sasha DAW. 

Record Store Day 2019 telt dit jaar ruim 2.000 deelnemende platenzaken wereldwijd. In Nederland zijn de RSD releases alleen verkrijgbaar bij deze 100 platenzaken, maar je bent tijdens het internationale vinylfeestje dus ook bij de betere hifi-zaken welkom. "Wij hebben het grote genoegen om die dag de nieuwste luidspreker van Wilson Audio aan je te presenteren", aldus de gastheer bij Chattelin Audio Systems in Den Haag. 

Wilson Audio Sasha DAW

De Wilson Audio Sasha 'DAW' is een eerbetoon aan de man waar het mee begon: David Andrew Wilson, de vorig jaar overleden oprichter van het merk. Net als de Alexia Series 2, de Sabrina en de Yvette is de Sasha DAW volledig ontwikkeld door het team van Daryl Wilson, de zoon van David. Cosmetisch, maar vooral technisch. Twee compleet nieuw ontwikkelde bass drivers vinden hun plaats in een iets achterover neigende behuizing die intern ruim dertien procent in netto kastvolume toenam. Net als bij de Alexia Series 2 moet dat bijdragen aan verbeterde mid/laag timing en een accuratere weergave van de laagste frequenties.

In de Sasha zijn bovendien innovaties en drivers opgenomen uit het 'cost no object' vlaggenschip, de WAMM.

Uiteraard is er ook bij Chattelin ruimte voor vinyl tijdens Record Store Day, maar er zal ook uitgepakt worden met hi-res digitaal om de prestaties van de nieuwe Sasha te demonstreren. Dan D'Agostino Progression zal de aansturing verzorgen, met bekabeling van Transparent. Je bent welkom vanaf 10.30 uur. 


EDITORS' CHOICE