NIEUWSDevialet

Devialet Expert Pro versterkers zijn vanaf nu Roon-gecertificeerd

De Franse audiofabrikant Devialet heeft bekend gemaakt dat alle versterkers die onderdeel zijn van de Expert Pro-productlijn vanaf heden Roon-gecertificeerd zijn, na installatie van een software-update. De software-update is gratis en de bezitter van een Expert Pro met Core Infinity die Roon nog niet kent kan Roon zestig dagen gratis proberen.

Devialet Expert Pro

Devialet en Roon Labs hebben bekend gemaakt dat de leden van de Expert Pro-productlijn van Devialet geschikt zijn gemaakt voor het gebruik van de software van Roon Labs. Nog niet bekend met Roon ? Lees dan onze recensie over Roon.

De bezitter van een Expert Pro versterker van Devialet moet wel eerst even zijn versterker van een software-update voorzien. Die software-update is gratis. Het gebruik van Roon is niet gratis maar een twijfelende bezitter van een Expert Pro met Core Infinity, kan Roon zestig dagen gratis proberen.

Wie een nieuwe Stereo Expert Pro van Devialet zou kopen, kan Roon een jaar lang gratis gebruiken. De koper van een Dual Mono Expert Pro (dat zijn twee versterkers) krijgt een Roon-licentie voor het leven.

Meer weten? Kijk dan op de website van Devialet.


EDITORS' CHOICE