NIEUWSFocal

Focal voegt inbouw subwoofer toe aan 100-productlijn


Sinan Kökbugur | 06 februari 2019 | Fotografie Fabrikant | Focal

Focal introduceerde circa een jaar geleden de 100-productlijn van custom-install luidsprekers voor inbouw in muren of plafond. Een subwoofer ontbrak tot op heden maar Focal heeft een passieve bassreflex subwoofer voor in de muur genaamd 100 IWSUB8 toegevoegd. Focal heeft ook een bijpassende versterker gelanceerd.

Focal 100 IWSUB8: subwoofer die de muur kan laten trillen

De Franse luidsprekerbouwer Focal heeft circa een jaar geleden de 100-productlijn uitgebracht. Deze instapproductlijn van inbouw luidsprekers voor muren en plafond wordt nu aangevuld met een subwoofer, die ook bedoeld is voor inbouw in een muur.

De 100 IWSUB8-versterker is ontworpen voor systeemintegratie, kan in een rek worden gemonteerd en kan desgewenst uit het zicht worden geplaatst. De versterker levert een piekvermogen van 200 Watt en een continu vermogen van 150 Watt aan 4 Ohm, terwijl een hoogwaardige elektronische beveiliging het geheel beschermt tegen beschadiging. Deze versterker is speciaal gemaakt voor de passieve subwoofer 100 IWSUB8 en kan maximaal twee subwoofers aansturen die parallel zijn aangesloten.

De subwoofer 100 IWSUB8 heeft een 8-inch Polyglass luidsprekerdriver en een baspoort aan de voorkant met een gestroomlijnd binnenframe. Deze passieve basreflex-subwoofer kan worden geïnstalleerd tijdens de pre-constructie van de wanden met behulp van 16 "OC-balken. De subwoofer vergt slechts een geringe diepte in de muur (33/8 inch). Het afneembare magnetische rooster kan eventueel worden geverfd.

We weten nog niet wanneer de nieuwe subwoofer en versterker in de winkel zullen liggen en voor welke prijs. Als wij meer informatie hebben, zullen wij dit nieuwsbericht bijwerken.

MERK

EDITORS' CHOICE