NIEUWSDenon

Thuistesters gezocht: Denon Ceol N10 User Review

Onder de minisystemen is de CEOL-reeks van Denon al jaren in alle stilte een succes. Deze apparaten met tuner, cd-speler en streaming zijn serieuze alleskunners, waarbij de N10 er nog een schepje bovenop doet met HEOS en AirPlay 2. Maar neem het vooral niet van ons aan, en ervaar het zelf! In samenwerking met Sound United organiseren we namelijk de Denon Ceol User Review voor lezers van HiFi.nl.

Denon Ceol N10 User reviews

We zijn op zoek naar drie thuistesters om de CEOL N10 eens uitgebreid aan de tand te voelen. Wil jij een paar weken over zo'n Denon minisysteem beschikken en daar een eigen review van maken, die we vervolgens integraal zullen publiceren? Meld je dan aan op onze prijsvraagpagina, wellicht ben jij een van de winnaars.

Het enige wat je hoeft te doen, is je contactgegevens achterlaten op de prijsvraagpagina hifi.nl/ceol én daarbij even te laten weten wat je leeftijd en gezinssamenstelling is, zodat we een gevarieerd lezerspanel kunnen samenstellen. De actie loopt tot en met zondag 10 februari, geselecteerde deelnemers krijgen uiterlijk op dinsdag 12 februari bericht en mogen dan kort erna een thuistestpakket ontvangen waar ze een paar weken mee aan de slag kunnen. De resulterende reviews verschijnen volgende maand op HiFi.nl, en deelnemende thuistesters worden ook nog eens beloond met een Denon Envaya (DSB-250BT) Bluetooth-speaker ter waarde van 159 euro. Meld je snel aan!

Tip: ruil nu een oude AV-receiver in en ontvang tot €500 actievoordeel op geselecteerde Denon producten

MERK

EDITORS' CHOICE