NIEUWS

Home Emotion Februari 2019

Gastauteur | 01 februari 2019 | Fotografie Gastauteur

Het nieuwe nummer van Home Emotion is verschenen, en valt één dezer dagen bij de abonnees op de mat. Je vindt de jongste editie van het blad uiteraard ook in de kiosk.

Externe bijdrage-dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.nl

Voor deze editie heeft Ruud Jonker de Foscam R2D bewakingscamera getest. Martijn Chel voelde de Netatmo Healthy Home Coach aan de tand. De rubriek Home Automation heeft als onderwerp ‘Hospitality: Slimme gastvrijheid overal en voor iedereen’ van de hand van Ulco Schuurmans. Een achtergrondartikel van Martijn gaat over trends in spraakbesturing, terwijl Ulco Schuurmans in dezelfde rubriek over Spatial sound design schreef.

Op showgebied is er een vooruitblik op de ISE in Amsterdam begin deze maand en een CES-roundup van Tom Dijkema over het smarthome. Ivo van den Broek bezocht de introductie van de Sennheiser AMBEO Soundbar & The Pink Floyd Exhibition en de rubriek KNX is getiteld’ Slimme automatisering Kangoeroewoning nog zorgzamer‘, geschreven door Rob van Mil.

Bekijk hieronder de volledige inhoudsopgave, en blader eens door op HiFi.nl online verschenen publicaties van Home Emotion op hifi.nl/home-emotion.


EDITORS' CHOICE