NIEUWSLumin

Lumin T2 streaming DAC gepresenteerd op CES 2019

Rob Nijman | 08 januari 2019 | Fotografie Fabrikant | Lumin

In Las Vegas heeft Lumin de T2 streamer en dac gepresenteerd, bij de introductie onthaald als 'the performance sweet spot'. De Lumin T2 is het eerste herontwerp van de klassieke A1/T1 moederborden en chassis, waarbij de nieuwe aanpak solide cnc-paneelconstructie met X1-technologie combineert om de perfecte balans te vinden.

Lumin T2

De volledig nieuwe chassisconstructie met dikke cnc-panelen en een interne stroomvoorziening is voorzien van een nieuwe generatie processor die DSD512 en 384kHz-weergave mogelijk maakt. De T2 kan bogen op een dubbele ES9028PRO Sabre dac, USB digitale audio-uitgang, 32-bits intern digitaal volume, een discreet kloksysteem voor nauwkeurige timing, een geluidsarme schakelende voeding met tweetrapsregelaar.

Het apparaat kan overweg PCM & DSD upsampling, beschikt over MQA decodering, is RoonReady en is geschikt voor Spotify Connect, TIDAL, Qobuz, AirPlay en TuneIn.

Prijs en marktbeschikbaarheid

De Nederlandse importeur verwacht de Lumin T2 vanaf volgende maand op voorraad te hebben, leverbaar in zilver en zwart. De adviesverkoopprijs bedraagt 4.499 euro. 

Kijk op hifi.nl/ces voor het volledige nieuwsoverzicht


EDITORS' CHOICE