NIEUWSTAD

Rhapsody Eindejaarsshow met primeur: TAD E1TX


Redactie Hifi.nl | 14 december 2018 | Fotografie Fabrikant | TAD

De traditionele Eindejaarsshow van Rhapsody, ditmaal op vrijdag 28 en zaterdag 29 december, is in 2018 ook de afsluiting van het 30-jarig jubileum van de Hilversumse speciaalzaak. "Het was een superjaar met een aantal luisterrijke hoogtepunten; natuurlijk onze jubileumshow in de Wisseloord Studio’s, maar ook de lancering van een reeks uitzonderlijke producten, met onder meer de Nagra versterkers, de Magico M6 en Aida2 luidsprekers, en de smashing Alieno buizen­­ver­sterkers." Op de laatste dagen van het jaar gaat de aandacht naar TAD.

"Natuurlijk moet de laatste show van het jaar, de kers op de taart met hoogtepunten zijn. En jawel…, we hebben een exclusieve primeur: de nieuwe vloerstaande TAD E1TX."

"TAD is zo’n beetje ons huismerk en weet weer grenzen te verleggen. Deze speakers verdienen daarom ook een van de beste DAC’s en analoge spelers die er bestaan. De MSB The Reference Dac en de Techdas draaitafel met Triplanar arm en het unieke van de HuL-element, de Crimson. Superbekabeling van AudioQuest, Sunyata en Schnerzinger.  Het kan niet op…". Natuurlijk zijn er ook de heerlijkste oliebollen van het Gooi, glühwein, de beroemde koffie van Rhapsoy en heel veel fijne muziek.

Rhapsody Eindejaarsshow

Vrijdag 28 december van 12.00 tot 15.00 uur
Zaterdag 29 december van 10.00 tot 16.00 uur

EDITORS' CHOICE