NIEUWS

Weekly update: Scandinavische speakers en een high-end convertible

Gastauteur | 02 december 2018 | Fotografie Gastauteur

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de Weekly Update kijken we onder meer naar Scandinavische speakers van Vifa en een high-end convertible van HP.

Review: Vifa Copenhagen 2.0 en Stockholm 2.0

We bekijken regelmatig draadloze speakers, voorzien van bluetooth, toegang tot streamingdiensten en een strak design. Maar, we kunnen nog een stapje hoger gaan want er is ook een premium segment in deze productcategorie. In dit segment vinden we Vifa terug, een Deens audiomerk dat onlangs diverse draadloze speakers op de markt gebracht heeft. Martijn zocht voor je uit hoe het zit met de kwaliteit van deze nieuwe serie Scandinavische speakers in de review van de Vifa Copenhagen 2.0 en Stockholm 2.0.

Review EZVIZ DP1 Smart Doorbell

Met de EZVIZ DP1 Smart Doorbell doet de Chinese fabrikant een poging het kijkgaatje in de voordeur onderdeel te maken van het smarthome. Je krijgt hiervoor een cameradeurbel voor aan de buitenkant en een klein touchscreen voor aan de binnenkant van de voordeur. Wesley heeft de slimme deurbel getest in de review van de EZVIZ DP1 Smart Doorbell.

Review: McIntosh MS500

Streamers, apparaten die muziek kunnen afspelen vanaf een geheugenschijf of internet, waren twintig jaar gelden nog bijzaak in die zin dat het overgrote deel van het muzieksignaal afkomstig was van andere bronnen zoals cd-spelers, draaitafels, cassettedecks en spoelenrecorders. Dat is nu wel anders, immers streamers in allerlei soorten, maten en prijsklassen, zijn de meest gebruikte bron geworden. De meeste audiofabrikanten hebben dan ook één of meerdere streamers in hun portfolio opgenomen of hebben zich volledig toegelegd op de bouw van streamers. Op onze testbank ligt de MS500, een streamer van het Amerikaanse McIntosh. McIntosh is vanouds geroemd om zijn versterkers. Hoe presteert de MS500 in het behoorlijk volle landschap van streamers? Sinan ging met de streamer aan de slag in de review van de McIntosh MS500.

Review: HP Spectre x360 (15-ch025nd)

Eerder dit jaar kon je de review lezen van de 13″-versie van de HP Spectre x360. Dit keer ging Tom met het grotere model (15-ch025nd) in 15,6-inch aan de slag. De 2-in-1 laptop met Windows 10 heeft zeer goede specificaties en een premium design, maar kan dit de hoge aanschafprijs van 2.599 euro rechtvaardigen? Lees het antwoord in de review van de HP Spectre x360 (15-ch025nd).

Review: Pioneer UDP-LX500 Ultra HD Blu-ray speler

Deze high-end speler van Pioneer is geen doorsnee Ultra HD Blu-ray speler. Met zijn uitgekiende chassis, een audio-ontwerp dat alle type audioschijfjes ondersteunt, en een uitstekende videospeler die ook Dolby Vision ondersteunt, lijkt de UDP-LX500 alles in huis te hebben voor de audio-/cinefiel. Maakt dit model de verwachtingen waard? Eric heeft het voor je uitgezocht in de review van de Pioneer UDP-LX500 Ultra HD Blu-ray speler.

Testpanel Panasonic TX-55FZW804

De afgelopen weken zijn diverse gezinnen met lezers van Homecinema Magazine aan de slag gegaan met de nieuwste oled tv van Panasonic. Wat vinden zij van de TX-55FZW804 oled tv? Wat zijn de belangrijkste plus- en minpunten? En zouden zij als gezin deze premium oled tv aanraden? We zetten de belangrijkste conclusies op een rij in dit artikel.


EDITORS' CHOICE