NIEUWS

Weekly update: Robotstofzuiger van Samsung en tips voor de feestdagen

Gastauteur | 25 november 2018 | Fotografie Gastauteur

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de Weekly Update kijken we onder meer naar een robotstofzuiger van Samsung en geven we tips voor de aankomende feestdagen.

Samsung VR7000 Powerbot robotstofzuiger

Een hele tijd geleden hebben we de Neato Botvac D5 Connected robotstofzuiger getest, maar inmiddels is het aanbod van slimme stofzuigers enorm. Vandaar dat we wat meer modellen gaan bekijken, te beginnen met de VR7000 Powerbot (VR10M703NWG) van Samsung. Deze robotstofzuiger beschikt over heel wat interessante functies, maar maakt hij ook goed schoon? Martijn heeft het uitgezocht in de review van de Samsung VR7000 Powerbot.

Review: KEF LSX

Steeds meer audiofabrikanten richten zich op actieve speakers, modellen met een eigen versterker en vaak ook eigen streamingmogelijkheden. KEF is één van deze fabrikanten en heeft onlangs de KEF LSX gepresenteerd. Dit actieve stereopaar wordt omschreven als een echt alles-in-één-systeem met een premium audioweergave en eenvoud in het gebruik. Hoe zit het met de kwaliteit? Martijn vertelt je er alles over in de review van de KEF LSX.

Review: Cambridge Audio Edge A

Cambridge Audio is vijftig jaar en viert feest zoals een hifi-merk dat hoort te doen: met een nieuwe premiumlijn. De Edge A is de geïntegreerde versterker in dat verhaal, een minimalistisch bouwwerk van solide aluminium en met 200 Watt aan boord. Jamie ging met de versterker aan de slag. Zijn ervaringen lees je in de review van de Cambridge Audio Edge A.

Review: HTC U12 Life

De HTC U12 Life is een midrange smartphone die beschikt over redelijke specificaties en een opvallend design. Maar of dit allemaal genoeg is voor consumenten? Wesley vertelt het je in de review van de HTC U12 Life.

Tips voor de feestdagen

Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas en Kerst. Wat staat er allemaal op jouw verlanglijstje? De dure feestdagen zijn in aantocht, maar waar moet je nu op letten bij de aankoop van nieuwe elektronicaproducten? Lees onze tips voor de feestdagen op het gebied van audio- en videoproducten, smartphones en tablets en smarthome.


EDITORS' CHOICE