NIEUWS

Grote FWD Jaarboek 2019 nú te bestellen: pre-order met voordeel

Gastauteur | 01 december 2018 | Fotografie Gastauteur

Sinds 1 juli 2019 is HiFi.nl een uitgave van BVDO. FWD (Magazine) maakt geen deel meer uit van onze activiteiten.

In december verschijnt een nieuwe editie van het Grote FWD Jaarboek, die je nu alvast met veel extra's kunt voorbestellen.

In de 2019-editie vind je, zoals vaste lezers inmiddels gewend zijn, weer honderden pagina’s met de mooiste producten, de beste achtergronden en de meest interessante ontwikkelingen van het voorbije jaar, én een vooruitblik naar de komende 12 maanden. De belangrijkste ontwikkelingen in audio- en videoland lees je in het Grote Jaarboek 2019! Evenals het overzicht met de beste muziek en films van het bijna voorbije jaar 2018.

Het Jaarboek heeft een luxe uitstraling en misstaat niet op de leestafel. Bestellers van eerdere edities weten het: dit wil je niet missen! Hoe de editie van vorig jaar werd ontvangen, zie je in onderstaande video. 

Het grote FWD Jaarboek 2019: pre-order

Bestel nu alvast het Grote FWD Jaarboek 2019, uiterlijk op 2 december 2018, want dat biedt de volgende voordelen:

  • Je betaalt slechts 10 euro inclusief gratis verzending naar Nederland of België; na 2 december is de verkoopprijs 15 euro
  • Je krijgt een gratis FWD Green abonnement voor de duur van 3 maanden met toegang tot het groeiende online archief van FWD Magazine (stopt automatisch)
  • Je hebt als eerste het Grote FWD Jaarboek 2019 op de deurmat

Pre-order uiterlijk 2 december 2018 en je hebt jouw exemplaar voor kerstmis in huis! Je kunt het boek ook bestellen in combinatie met een abonnement op FWD Magazine. Meer informatie lees je hier.

Een pre-order plaatsen kan via deze link


EDITORS' CHOICE