NIEUWSMusic Hall

Music Hall toont MMF-3.3 draaitafel op High End Show in Kopenhagen

Het Amerikaanse audiobedrijf Music Hall heeft een nieuwe draaitafel genaamd MMF-3.3 getoond op de afgelopen High End Show in Kopenhagen. De nieuwe MMF-3.3, die grofweg in het midden van het portfolio van Music Hall is geplaatst, is een compleet systeem dat wordt geleverd met arm en element. In december 2018 zou hij in de winkel moeten liggen en met een beetje geluk kan hij dan nog net op tijd onder de kerstboom worden gelegd. 

Music Hall MMF-3.3: complete draaitafel

Het Amerikaanse Music Hall bouwt draaitafels en elementen. Strikt genomen is dit niet helemaal correct want Music Hall laat zijn draaitafels bouwen door onder andere het Oostenrijkse Pro-Ject. Music Hall hanteert echter zijn eigen specifieke ontwerp en specificaties en een draaitafel van Music Hall is dus niet een overgeschilderde draaitafel van Pro-Ject met een stickertje van Music Hall. Music Hall drukt naar eigen zeggen nadrukkelijk een eigen stempel op zijn producten ook al is de bouw en assemblage uitbesteed aan derden.

Lees ook onze recensie over de Music Hall MMF-2.3.

De nieuwe MMF-3.3 is voorzien van Music Hall’s dubbele plintconstructie. De gevoelige componenten zoals het draaiplateau, hoofdlager, toonarm en element zijn gemonteerd op het bovenste platform, terwijl de motor op het onderste platform is gemonteerd. Dit geeft volgens Music Hall een effectieve isolatie van eventuele trillingen van de motor.

Het draaiplateau van de MMF-3.3 kan 33 of 45 rondjes per minuut draaien en de koolstof toonarm is gemaakt door Pro-Ject. Een element van Ortofon, type 2M Red, is voorgemonteerd.

De koper kan straks kiezen uit de kleuren zwart, wit en Ferrari-rood, allen in hoogglans. Vanaf december zou de MMF-3.3 in de winkel moeten liggen en voor 699 euro gaat hij over de toonbank.

MERK

EDITORS' CHOICE