NIEUWS

weekly update: Premium Android-tablet en slimme buitencamera

Gastauteur | 14 oktober 2018 | Fotografie Gastauteur

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de Weekly Update kijken we onder meer naar een premium Android-tablet van Samsung en een slimme buitencamera van Nest.

Review: Samsung Galaxy Tab S4

De Samsung Galaxy Tab S4 is de nieuwste premium Android-tablet van Samsung, bedoeld voor entertainment en werk. Voor dat laatste heb je nog wel wat andere accessoires nodig. Hoe bevalt de tablet als entertainmentproduct? Wesley zocht het voor je uit in de review van de Samsung Galaxy Tab S4.

Review: Marantz KI Ruby

Na de high-end PM10 en SA10 waarmee Marantz vorig jaar groot uitpakte was het voor het merk zoeken naar een hoogtepunt waarmee er in 2018 kon uitgepakt worden. Met de opvallende KI Ruby-toestellen is Marantz daar zonder twijfel in geslaagd. Het zijn heel bijzondere apparaten geworden, speciale edities gecreëerd ter gelegenheid van de veertig jaar dat ingenieur en merkambassadeur Ken Ishiwata nu al bij Marantz vertoeft. Jamie mocht aan de slag met nummers 000 van de 500 die van elke model en kleur wordt gemaakt. Lees het in de review van de Marantz KI Ruby.

Alles wat je moet weten over Android TV 8 (Oreo)

Android TV, het besturingssysteem van Google voor televisies, vinden we terug op de toestellen van onder andere Philips, Sony, TCL en Sharp. De eerste versie, gelanceerd in 2014, was gebaseerd op Android 5 (Lollipop). Tussentijdse updates veranderden in essentie niets aan de interface. Maar met de introductie van Android TV 8 (Oreo), kreeg de gebruiksinterface een volledig nieuw uitzicht. Eric geeft je een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden in het artikel Alles dat je moet weten over Android TV 8 (Oreo).

Review: Nest Cam IQ outdoor

Vorig jaar hebben we uitgebreid gekeken naar de Nest Cam IQ, een slimme camera voor binnenhuis. In deze review kijken we naar de Nest Cam IQ outdoor, een versie die speciaal ontwikkeld is voor buitenshuis. Deze camera beschikt onder meer persoonsmeldingen en activiteitszones. Martijn ging met de slimme buitencamera aan de slag. Lees er alles over in de review van de Nest Cam IQ outdoor.

Review: Samsung HW-N950

De HW-N950 is Samsungs nieuwste en beste soundbar. Het biedt Dolby Atmos-weergave, wat niet uniek is. Maar door het gebruik van draadloze dubbele speakers voor achteraan de kamer komt deze soundbar onwaarschijnlijk dicht in de buurt van een echte cinematische 7.1.4-ervaring. Jamie heeft de soundbar uitvoerig getest. Zijn ervaringen lees je in de review van de Samsung HW-N950.


EDITORS' CHOICE