NIEUWSSME

10 jaar D&D Audio: jubileum en assortimentsuitbreiding

Rob Nijman | 04 oktober 2018 | SME

D&D Audio beleeft in 2018 de tiende verjaardag en viert dat onder meer met een uitbreiding van het merkenpakket. Het bedrijf van Hennie Dolleman, importeur van high-end audio, heeft onder meer Astell & Kern, Devialet, Crystal Cable en Siltech in het assortiment. Daar is nu een mooie nieuwe naam bijgekomen: SME, al zo'n 60 jaar fabrikant van draaitafels.

Hennie Dolleman: de D in D&D Audio

Oprichter en eigenaar van D&D Audio is Hennie Dolleman, in de branche bij iedereen bekend als charmante en enthousiaste muziekliefhebber, als echte hifi-man én als altijd aanwezige bij dealershows, lifestyle- en andersoortige beurzen om zijn spullen onder de aandacht te brengen. Om het jubileum van D&D Audio op te luisteren, verscheen er op dendaudio.nl een portretje vandaag. Een leuk achtergrondstuk, al is het alleen al omdat erin te lezen valt dat D&D deze maand een nieuw merk in het pakket heeft opgenomen, dat binnenkort verkrijgbaar is bij geselecteerde dealers van de in Vlaardingen gevestigde importeur.

SME: analoge uitbreiding bij D&D

SME – the Scale Model Equipment company – bestaat al sinds 1946 en houdt zich inmiddels zo'n 60 jaar bezig met de bouw van draaitafels en armen. Een behoorlijke periode, maar dat houdt de Britten niet tegen om op het innovatieve vlak stevig door te ontwikkelen. Sterker, deze maand mogen we een compleet nieuw en op High End München gepresenteerd model op de markt verwachten: de SME Synergy, de eerste platenspeler van het merk die compleet en aansluitklaar geleverd wordt. Lees meer over SME in een achtergrondstuk op dendaudio.nl.

Hennie met een aantal van zijn dealers en 'onze' René Smit tijdens een bezoek aan Devialet in Parijs afgelopen december. Het verslag van die trip kun je hier teruglezen. Op de foto van links naar rechts: Leen Koopman (Multifoon), René Smit (HiFi.nl), Rick Oldersom (Hifi Solutions), Michel Keyner (Audiofile) en Hennie Dolleman. 


EDITORS' CHOICE