Bowers & Wilkins introduceert nieuwe 600 Series

De Britse luidsprekerbouwer Bowers & Wilkins introduceert de vernieuwde 600 Series. De zesde reeks audioproducten van de 600 Series bestaat uit vier luidsprekers en bijpassende subwoofers die zijn uitgerust met diverse verbeteringen ten opzichte van de voorgangers. Zo geniet je zowel van alle muziek uit je platencollectie maar kan je tevens genieten van de ultieme home theater ervaring, aldus Bowers & Wilkins.

Bowers & Wilkins 600 Series: beproefd maar verbeterd concept

“De 600 Series is de perfecte instap in de Bowers & Wilkins hifi audio ervaring. John Bowers’ missie om de beste geluidskwaliteit te leveren en nieuwe standaarden in audioprestaties te creëren komt tot uitdrukking in deze nieuwe reeks,” aldus Richard Campbell, Chief Revenue Officer bij Bowers & Wilkins. De 600 Series is verbeterd en heeft techniek van duurdere modellen meegekregen.

Bowers & Wilkins 600 Series: Continuum Cone-driver en Decoupled Double Dome Tweeter

De verbeterde kwaliteit van de nieuwe 600 Series komt naar voren door de integratie van technologieën die eerder zijn toegepast in de Diamond-reeks, het vlaggenschip van Bowers & Wilkins. De nieuwe reeks is uitgerust met het gepatenteerde Continuum materiaal voor transparantie en precisie in het middenbereik.

De nieuwe 600 Series biedt voorts een vernieuwde versie van de Decoupled Double Dome Tweeter-technologie. Door deze technologie te combineren met de nieuwe Continuum drivers levert de 600 Series 'ongekende muziekprestaties voor een betaalbare prijs'.

Bowers & Wilkins 600 Series: modellen en prijzen

De nieuwe reeks is beschikbaar in Matte Black en Satin White en bestaat uit de volgende modellen.

603: Het vlaggenschip en de grootste luidspreker in deze serie blinkt uit in geluid door de Decoupled Double Dome-tweeter, een FST drive-unit die gebruik maakt van de Continuum Cone plus twee basdrivers met papieren conus. De prijs is 800 euro per stuk.

606: Deze compacte luidspreker kan op een stand of op een boekenplank worden geplaatst en levert een helder en puur geluid. Dankzij een krachtige basluidspreker heeft deze luidspreker genoeg vermogen voor de grotere woonkamers. De prijs is 350 euro per stuk.

607: Ondanks het kleine formaat heeft de 607 een groot basbereik en is dit een volwaardige hifi luidspreker dankzij zijn 5-inch Continuum Cone-basedriver. De prijs is 265 euro per stuk.

HTM6: Een slanke luidspreker speciaal voor het centerkanaal met vermogen en precisie, uitgerust met de Decoupled Double Dome-tweeter plus twee 5-inch Continuum Cone-drivers. De prijs is 529 euro per stuk.

ASW610XP, ASW610 en ASW608: De reeks wordt compleet gemaakt door drie subwoofers leverbaar in nieuwe afwerkingen die passen bij de nieuwe serie. De prijzen zijn 1.100, 600 en 450 euro per stuk.

MERK

EDITORS' CHOICE