NIEUWST+A

T+A’s MP 8 is Roon Ready gemaakt

Sinan Kökbugur | 16 augustus 2018 | Fotografie Fabrikant | T+A

Het Duitse audiobedrijf T+A heeft zijn MP 8 Multi Source Player geschikt gemaakt voor de software van Roon. De MP 8 is vanaf heden Roon Ready en kan dus opgenomen worden in het ecosysteem van Roon.

T+A MP 8 Multi Source Player: cd-speler, tuner en netwerkspeler

De MP 8 van het Duitse T+A is toegevoegd aan de lange en steeds langer wordende lijst van Roon Ready apparaten. “We hebben eerder de T+A DAC 8 DSD voor Roon getest en we zijn verheugd om mee te kunnen delen dat de MP 8 van T+A nu gecertificeerd is voor Roon,” aldus Enno Vandermeet, CEO van Roon.

Zoals wij eerder hebben geschreven is de MP 8 een multifunctioneel apparaat. Onder de motorkap bevindt zich een cd-speler, radio via FM en DAB+, een netwerkspeler en een bluetooth-module. Ook T+A stelt verheugd te zijn over de toevoeging van Roon. “De MP 8 is het eerste product van T+A dat gecertificeerd is voor Roon. Al onze andere streamingproducten die sinds 2016 zijn gelanceerd ondergaan op dit moment het certificeringsproces van Roon en zullen de MP 8 binnen zekere tijd volgen,” zegt Siegfried Amft, eigenaar en directeur van T+A.

Meer weten over Roon? Lees dan onze recensie over Roon.

MERK

EDITORS' CHOICE