NIEUWS

Weekly update: Pure streamer en alles over Apple AirPlay 2

Gastauteur | 19 augustus 2018 | Fotografie Gastauteur

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de Weekly Update kijken we onder meer naar een pure streamer met de naam Pro-Ject Stream Box S2 Ultra en alles dat je moet weten over Apple AirPlay 2.

Review: Nokia 8 Sirocco

Met de Nokia 8 Sirocco brengt Nokia nu eens een high-end toestel op de markt, maar dan zonder de high-end prijzen van de concurrentie. Ondanks het feit dat de prijs van dit toestel niet de Samsungs en de Huawei’s achterna gaat, blijft de vraag wel staan: is deze Nokia z’n prijs waard? Wesley zocht het voor je uit in de review van de Nokia 8 Sirocco.

Review: Pro-Ject Stream Box S2 Ultra

Heb je een muzieksysteem dat geweldig klinkt maar streaming mist? Of zoek je een waanzinnig kleine oplossing om muziek naar je DAC te brengen? Dan heeft Pro-ject een nieuw doosje voor je klaar staan. De Pro-Ject Stream Box S2 Ultra hebben we een aantal keer ontmoet tijdens perspresentaties en een reis naar het Pro-ject hoofdkwartier in Oostenrijk. Via EISA werden we vroeg betrokken bij de ontwikkeling van dit opmerkelijk toestel, dat fungeert als een netwerkbrug naar een DAC. Dat klinkt heel simplistisch, maar wat de Stream Box S2 - de EISA streamer 2018-2019 - aantoont is dat een pure streamer een grote invloed kan hebben. Jamie vertelt je er alles over in de review van de Pro-Ject Stream Box S2 Ultra.

Apple AirPlay 2: alles dat je moet weten over de multiroom standaard

Als je Apple-apparaten in huis hebt of onlangs gelezen hebt over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van streaming en multiroom dan is de term AirPlay 2 je vast en zeker opgevallen. Deze nieuwe standaard van Apple is sinds eind juni beschikbaar en maakt voor het eerst directe aansturing van een multiroom-opstelling mogelijk, via een Apple-apparaat. In dit Apple AirPlay 2-artikel legt Martijn je alles uit dat je over Apple AirPlay 2 moet weten.

Onze tests van de EISA Award-winnaars (homecinema en hifi)

Elk jaar worden op 15 augustus de EISA Awards uitgereikt aan de beste audio, video en elektronica. Er zijn wel meer awards in de wereld, maar deze zijn bijzonder omdat ze geselecteerd worden door een internationale groep van onafhankelijke redacteurs afkomstig uit meer dan 25 landen. Via FWD Magazine zijn we deelnemer aan EISA en is Jamie Biesemans actief als manager van de Hi-Fi Expert Group. In dit artikel van Jamie vind je een overzicht van veel van de winnende producten die we zelf getest hebben in de categorie homecinema en hifi.

Dit zijn de verschillen tussen de Galaxy Tab S3, Tab S4, Tab A 10.1 en Tab A 10.5

Vorige maand presenteerde Samsung twee nieuwe tablets: de Galaxy Tab S4 en de Galaxy Tab A 10.5. Eerder al heeft het bedrijf de Galaxy Tab S3 en de Galaxy Tab A 10.1 op de markt gebracht. Ben je op zoek naar een nieuwe tablet en weet je niet helemaal welk model het beste bij je past? In dit artikel legt Tom de overeenkomsten en de verschillen tussen de vier tablets uit. Je leest er alles over in Dit zijn de verschillen tussen de Galaxy Tab S3, Tab S4, Tab A 10.1 en Tab A 10.5.


EDITORS' CHOICE