Connaisseur-AV verwerft distributie AudioSolutions

"We zijn erg trots en verheugd om aan te kondigen dat we per 1 augustus werden aangesteld als de exclusieve distributeur van het Litouwse merk AudioSolutions voor de volgende landen: België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Denemarken, Zweden en Finland," zo laat Connaisseur-AV in een persbericht weten.

AudioSolutions werd in 2011 opgericht door luidsprekeringenieur Gediminas Gaidelis. Alle speakers worden ontworpen en geproduceerd in Vilnius, Litouwen.

Jaren van hard werken en onderzoek zijn verborgen achter deze onthullende korte naam - niet alleen op het gebied van het bereiken van ideale sonische vaardigheden, maar ook in de praktische realisatie van baanbrekende ideeën. De ontwikkeling van deze luidsprekers was een echte uitdaging. AudioSolutions combineerde de wetten van de natuurkunde met design, productiestabiliteit en de behoeften van klanten.

De eerste lijn van het AudioSolutions-aanbod heet Overture. Deze lijn is speciaal ontworpen om een ​​gamma van betaalbare luidsprekers te vertegenwoordigen, met een klassiek ontwerp. Er werd naar eigen zeggen veel energie gestopt om een ​​vergelijkbare luisterervaring te creëren als die bij de AudioSolutions topspeakers.

De onlangs geïntroduceerde Figaro luidsprekerlijn is een bekroning van zes jaar ervaring in het ontwikkelen van producten. Met deze lijn belooft AudioSolutions een zeer efficiënte productie en een veel betere geluidskwaliteit, dankzij hun specifieke zelfsluitende kasttechniek, mini-hoorn tweeter en andere unieke functies die nu in al hun huidige luidsprekers worden gebruikt.

Voor hun vijfde jubileumfeest wilde AudioSolutions iets compleet nieuws maken met frisse looks, verschillende soorten materialen en opvallende lijnen. De Vantage 5th Anniversary-lijn heeft zeker niet de klassieke uitstraling. Het is een extravagante lijn van luidsprekers die de visie van AudioSolutions weerspiegelt in kwaliteitsnormen voor luidsprekers en is een basis voor aankomende producten. 

Meer informatie over AudioSolutions: audiosolutions.lt | Meer informatie over Connaisseur-AV: connaisseur-av.eu

MERK

EDITORS' CHOICE