NIEUWS

Weekly update: slimme tuinverlichting en de Nederlandstalige Google Assistant

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de Weekly Update kijken we onder meer naar slimme tuinverlichting en de Nederlandstalige Google Assistant.

Review: Philips Hue Calla - slimme verlichting speciaal voor de tuin

We hebben de Philips Hue-verlichting al diverse malen aan een review onderworpen, maar alle lampen die uitgebracht werden waren voor binnenshuis gemaakt. Daar kunt nu verandering in met een gloednieuwe serie speciaal voor de tuin. Martijn kijkt in deze review naar de Philips Hue Calla, compacte zuiltjes waarmee de tuin strak verlicht kan worden. Lees het in de review van de Philips Hue Calla.

Google Assistant nu beschikbaar in het Nederlands: dit moet je weten

Google heeft de afgelopen week de Nederlandstalige versie van Google Assistant uitgebracht. De virtuele assistent verschijnt deze week voor Android- en iOS-toestellen en kent ook nieuwe Nederlandse Actions on Google. Wat brengt de Nederlandstalige versie van Google Assistant ons? Tom vertelt het je in Google Assistant nu beschikbaar in het Nederlands: dit moet je weten.

Review: Focal Clear hoofdtelefoon - heldere weergave

Focal gooit de laatste jaren hoge ogen met zijn hoofdtelefoons. De Utopia geldt inmiddels als één van de beste ter wereld, de Elear vonden we zelf een topper met een veel bereikbaardere prijs. De Clear houdt het midden tussen de twee: de looks van de Elear maar met een sound die bij de Utopia aanleunt. Een winnende combinatie? Jamie ging luisteren en vertelt het je in de review van de Focal Clear hoofdtelefoon.

Hoe mijn gestolen slimme beveiligingscamera de dief na een paar dagen ontmaskerde

Collega Martijn werd deze week opgeschrikt door de diefstal van zijn beveiligingscamera en werd de dag erna geconfronteerd met een poging tot inbraak. Gelukkig liep het uiteindelijk allemaal goed af. Dankzij de slimme beveiligingscamera van het alarmsysteem kon de dief binnen no-time ontmaskerd worden. Het hele verhaal van Martijn lees je in Hoe mijn gestolen slimme beveiligingscamera de dief na een paar dagen ontmaskerde.

Review: Yamaha RX-V685 - av-receiver die ook zonder draadjes kan

De RX-V685 is de eerste Yamaha-receiver van 2018 die we testen. Met 7.2-kanalen en een prijspunt van 699 euro zit deze veelzijdige AV-receiver met spraakondersteuning en MusicCast in de sweet point van de markt. Het is een stevige uitdager voor de rest, dankzij de optionele draadloze rear-speakers en subwoofer. Jamie heeft de receiver voor je getest in de review van de Yamaha RX-V685.


EDITORS' CHOICE