NIEUWS

Weekly update: compacte av-receiver en alles over de smarthomehub

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de Weekly Update kijken we onder meer naar een compacte av-receiver en vertellen we je alles over de smarthomehub.

Review: Wiko View 2 - fraai design en goede camera

De Franse fabrikant Wiko heeft tijdens Mobile World Congress 2018 twee interessante nieuwe Android-smartphones aangekondigd voor het lagere segment van de markt: de Wiko View 2 Pro en de Wiko View 2. In deze recensie neemt Wesley de View 2 onder de loep. Lees zijn conclusie in de review van de Wiko View 2.

Review: Marantz NR1609 av-receiver met slank design

Het is alweer even geleden dat we naar een slimline av-receiver van Marantz gekeken hebben, maar daar komt met deze review van de NR1609 nu verandering in. Deze compacte en slanke av-receiver komt met een prijskaartje van 749 en is volgestopt met de nieuwste features en functies. Martijn vertelt je er alles over in de review van de Marantz NR1609 av-receiver.

Achtergrond: inbouwspeakers versus vrijstaande speakers

Losse luidsprekers met prachtige laklagen en houtfineren figureren in de dromen van vele muziekliefhebbers. Maar zijn inbouwspeakers dan echt altijd de mindere keuze? Jamie zet de voor- en nadelen eens op een rijtje. Je leest het in Achtergrond: inbouwspeakers versus vrijstaande speakers.

De smarthomehub: wat kun je ermee en heb je er een nodig?

Wanneer je een aantal slimme producten in je smarthome hebt staan, dan kan het een goed idee zijn om te investeren in een smarthomehub. In dit artikel legt Wesley we uit wat zo'n hub nou precies is, wat je ermee kunt doen en of je er nu eentje nodig hebt. Lees het in De smarthomehub: wat kun je ermee en heb je er een nodig?

ADV. Denon Envaya Zomerspecial: op pad met de Denon Envaya Mini

Zomer in je bol en op zoek naar een flexibele speaker voor in de tuin, op de camping, in het park of aan het water? Dan zou een lid uit de driekoppige Envaya-familie van Denon wel eens de juiste keuze kunnen zijn. Rob nam het middelste broertje – de Envaya Mini of DB150BT – mee op pad en had daar een hoop plezier mee. Lees het in de Denon Envaya Zomerspecial.


EDITORS' CHOICE