NIEUWS

Weekly update: betaalbaar Nokia-toestel, de beste games en meer over wifi-beveiliging

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de Weekly Update kijken we onder meer naar de Nokia 6 (2018), de beste games van dit moment en meer over wifi-beveiliging.

Review: Nokia 6 (2018)

Het moderne Nokia staat bekend om zijn betaalbare Android-smartphones en de Nokia 6 (2018) tast dat beeld gelukkig niet aan. Het apparaat beschikt over degelijke specs, een groot scherm een een fantastisch design — maar is die zijn prijs van ongeveer 200 euro waard? Wesley vertelt het je in de uitgebreide recensie van de Nokia 6 (2018).

Review: Atlas Cables

Atlas Cables uit Schotland is in Nederland een relatief onbekende speler in audioland, niet geheel terecht gezien de positieve internationale recensies en interessante technologie die ze toepassen in een deel van hun assortiment. Maar hoe bevallen de kabels onze Nederlandse recensent René Smit? Je leest het in zijn review op Hifi.nl.

Overzicht: Beste games van dit moment - deel 6a (zomer 2018)

Ook deze zomer is er genoeg te spelen op je Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. In onze terugkerende special kijkt Wesley naar de beste games van dit moment, zodat je de komende maanden goed door kunt komen (mits je natuurlijk lekker binnen blijft met dit warme weer). Zaterdag verscheen het eerste deel van de serie, terwijl zondag het tweede deel alweer online staat. Wanneer je allebei de artikelen leest, dan ben je weer helemaal bij.

Achtergrond: Alles wat je wil weten over beveiliging van wifi (wpa, wpa2 en wpa3)

Wanneer je kijkt naar je wifi-verbinding in huis, dan kan het zijn dat je verdwaalt raakt in alle afkortingen. Daarom maken we dit overzicht met daarin uitleg over de belangrijkste termen, zoals de verschillende vormen van wpa. Je gebruikt deze standaarden vast al -- en nu kom je er meer over te weten. Lees het artikel op Smarthome Magazine.

Review: LG 55UK6950PLB (UK6950-serie) Ultra HD lcd-tv

LG pakt graag uit met zijn OLED-toestellen, maar die blijven tot nader order enkel beschikbaar voor wie een iets groter budget opzij legt. Deze LG 55UK6950PLB kost je een heel pak minder, en je gaat nog steeds met een 55 inch toestel naar huis, zelfs eentje met local dimming. Tijd om ons af te vragen welke compromissen daarvoor gesloten zijn. Eric zoekt het uit in zijn review.


EDITORS' CHOICE