NIEUWS

Weekly update: Betaalbare Ultra HD tv, een slim weerstation en het dossier WK voetbal

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de Weekly Update kijken we onder meer naar de Sony KD-43XF7000 Ultra HD Lcd-tv, de Netatmo Personal Weather Station en het dossier WK Voetbal.

Zo volg je het WK voetbal ook onderweg met je smartphone of tablet

Als fervente voetbalfan wil je geen moment van het WK missen. Thuis volg je het natuurlijk op je grote tv, maar wat als dat geen optie is? Tom kijkt in dit artikel naar de beste manieren om het WK voetbal ook onderweg te volgen, met je smartphone of tablet.

Review: Sony KD-43XF7000 (XF70-serie) Ultra HD Lcd-tv

Niet elke Ultra HD tv moet meerdere duizenden euro’s kosten. De Sony KD-43XF7000 mikt op een betaalbare prijs en degelijke prestaties, al moet je uiteraard hier en daar een compromis sluiten. Eric kreeg de 43-inch versie over de vloer en geeft je een overzicht van zijn goede, en minder goede punten. Lees het nu in de review van de Sony KD-43XF7000 (XF70-serie) Ultra HD Lcd-tv.

Review: Garmin Forerunner 645 Music met Jaybird Freedom 2

Garmin staat al jaren bekend om zijn fijne fitnesstrackers. Die trackers zijn voornamelijk functioneel en bieden weinig extra opties. Met de Garmin Forerunner 645 Music kan de fabrikant mogelijk dat probleem oplossen door meer de focus te leggen op muziek. Lost het bedrijf de verwachtingen in? En kunnen die extra mogelijkheden de hoge prijs rechtvaardigen? Wesley zocht het voor je uit in de review van de Garmin Forerunner 645 Music met Jaybird Freedom 2.

Dossier WK voetbal: alle tips om optimaal van het WK te genieten

Krijg jij geen genoeg van het WK voetbal? Wij ook niet. Om optimaal van het WK voetbal te kunnen genieten hebben we de afgelopen weken diverse handige tips en achtergronden gepubliceerd. Je leest er alles over in het Dossier WK Voetbal.

Review: Netatmo Personal Weather Station met regenmeter en windmeter

Meestal testen we producten als camera’s, lampen, stofzuigers of alarmsystemen, maar het slimme huis is breder dan dat. In deze review kijken we naar het Personal Weather Station, een slim weerstation van Netatmo dat middels een app te gebruiken is. Het weerstation is uitgebreid met een regenmeter en een windmeter. Martijn ging met het weerstation aan de slag. Zijn ervaringen lees je in de review van de Netatmo Personal Weather Station.

Sound United: ieder merk zijn plek

Op zijn jaarlijkse dealerconferentie liet Sound United de groep achter Denon en Marantz in zijn kaarten kijken. De nabije toekomst brengt heel wat nieuwe apparaten én aanzienlijke koersveranderingen, met name voor Marantz. Voor het eerst werden ook nieuwe toestellen getoond van Classé, de nieuwste acquisitie van de audiogroep. Maar zeker niet de laatste, durven we wedden. Jamie vertelt je er alles over in Sound United: ieder merk zijn plek.


EDITORS' CHOICE