NIEUWSRhapsody

Magico M6 en Naim Statement bij Rhapsody

Geïnspireerd door alle enthousiaste reacties rond het geslaagde jubileumweekend van Rhapsody pakt het team de draad weer op met een nieuwe show rond een nieuwe superset: de Magico M6 vloerstaanders in combinatie met de kolossale Naim Statement versterker.

Magico M6

De nieuwe Magico M6 is een bijzondere verschijning op zich, maar de volledige set wil je helemaal niet missen. De weergevers van het Amerikaanse luidsprekermerk worden gepresenteerd in combinatie met de NAIM Statement versterker, een stevige Techdash draaitafel met Reed tangiale armen, GRADO Epoc element, Soulution Phono 755 en 760 DAC en AudioQuest referentie power-, interlink- en luidspreker-kabels. Een onmisbare Schnerzinger zorgt voor de field-elimination. Lees meer over de Magico M6 vloerstaanders.

"Deze set is een van de uitzonderlijkste sets die wij de afgelopen 30 jaar in huis hebben gehad," zegt Harry van Dalen. "En zoals jullie weten, bijzondere zaken op gebied van high-end-hifi delen we graag met jullie. Het resultaat van de combinatie van deze apparatuur doet ons kwijlen. ‘The Best of the Best’, zou je kunnen zeggen. En dat mag wat kosten…"

Bovendien is er ook nog een kleinere set in de tweede luisterruimte: de Magico A3 en de Integrated van Soulution, powered by Rob Wattimena. Je bent van harte welkom op vrijdag 22 juni van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 23 juni van 10.00 tot 16.00 uur. | Rhapsody, borneolaan 25.

MERK

EDITORS' CHOICE