NIEUWS

Weekly update: Nokia 7 Plus, de Panasonic SC-HTB254 soundbar en een verslag van High End München

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de Weekly Update kijken we onder meer naar de Nokia 7 Plus, de Panasonic SC-HTB254 soundbar en verslaggeving van High End München.

Review: Nokia 7 Plus

Voor een prijs van nog geen vierhonderd euro kun je nu de Nokia 7 Plus in huis halen. Dit is een midrange smartphone met behoorlijke specs, een opmerkelijk design en een schermverhouding van 2:1. Is deze Nokia z’n prijs waard? We bekijken het in de recensie van Wesley. Je leest er alles over in de review van de Nokia 7 Plus.

Review: Panasonic SC-HTB254 soundbar

De Panasonic SC-HTB254 is een 2.1-soundbar uit het goedkopere segment die wordt geleverd met een subwoofer. Vaak worden soundbars van minder dan 200 euro zonder subwoofer geleverd, dus dit kan in het voordeel van deze Panasonic werken. Is dit model met meegeleverde subwoofer het geld waard? Wesley zocht het voor je uit in de review van de Panasonic SC-HTB254.

High End München

De afgelopen week stond de internationale hifi-wereld, en natuurlijk HiFi.nl, weer volledig in het teken van 's werelds grootste evenement in zijn soort: High End München. Wie van hifi houdt, zou High End München minstens één keer in zijn leven moeten bezoeken. De Duitse beurs is inmiddels uitgegroeid tot het Mekka op het gebied van alles wat met onze hobby te maken heeft. Sinds donderdag zijn we daarom vanuit de redactie op de beursvloer te vinden. Op de hoogte blijven van alle productintroducties? Kijk dan op de redactionele Special!

Review: Philips 55PUS8303 lcd led-tv

De Philips 55PUS8303 is een aantrekkelijk geprijsde 55 inch lcd-televisie die de brug moet maken tussen Philips’ lcd-tv’s en oled-tv’s. Het scherm maakt gebruik van de Nano Color-technologie van LG en is uitgerust met een 100 Hz-paneel en de Philips P5-beeldverwerkingschip. Eric ging aan de slag met deze televisie van Philips. Zijn bevindingen lees je in de review van de Philips 55PUS8303 lcd led-tv.

Review: EZVIZ Husky Air

De EZVIZ Husky Air is een beveiligingscamera bedoeld voor buiten en beschikt daarom over speciale eigenschappen die je niet snel bij binnencamera's aantreft. Zo zitten er onder meer twee grote antennes op, zodat de wifi-verbinding goed behouden kan worden. Is deze camera z'n adviesprijs waard? Wesley vertelt je er alles over in de review van de EZVIZ Husky Air.


EDITORS' CHOICE