NIEUWS

Hartvig Audio neemt TT Evolution mee naar High End München

Het Deense Hartvig Audio heeft een nieuwe draaitafel ontwikkeld genaamd TT Evolution. De nieuwe TT Evolution zal volgende maand op de High End audioshow in München aan het publiek worden getoond. “Opgenomen muziek komt tot leven en geluid krijgt een ziel,” aldus Hartvig Audio.

Hartvig Audio TT Evolution

Hartvig Audio bestaat sinds 2011 en de drijvende kracht achter Hartvig Audio is Soeren Hartvig. Naar eigen zeggen droomde hij van een draaitafel die muziek tot leven zou brengen in zijn woonkamer. De eerste twee draaitafelmodellen van Hartvig zijn wereldwijd verkocht en Hartvig heeft inmiddels een netwerk van distributeurs opgebouwd.

Het werd tijd voor een volgende stap en deze stap was de ontwikkeling van de TT Evolution. De TT Evolution is het vlaggenschip van Hartvig Audio. Oprichter Hartvig droomde al over de TT Evolution toen hij bezig was om de eerste twee modellen te bouwen en te verkopen. De ontwikkeling van de TT Evolution heeft meer dan vijf jaar in beslag genomen. Allerlei materialen en constructies zijn getest en er is ontelbare uren geluisterd naar de gevolgen van technische keuzes voor de geluidskwaliteit.

Om de geluidskwaliteit van de TT Evolution nog verder te verbeteren is een batterijvoeding ontwikkeld. Volgens Soeren Hartvig is een inktzwarte achtergrond het resultaat en komen stemmen en instrumenten maximaal tot hun recht.

Alle producten van Hartvig worden met de hand in Denemarken gebouwd en alleen de beste materialen worden daarbij gebruikt. Volgens Hartvig is de TT Evolution  de top in zijn klasse.

De TT Evolution ziet er fraai uit, maar voor het overige hebben wij nog specificaties gezien. Ook prijsinformatie is nog niet bekend gemaakt. Als wij meer weten, zullen wij dit bericht bijwerken.


EDITORS' CHOICE