NIEUWSAnalogMagik

Connaisseur-AV distributeur van AnalogMagik

"We zijn verheugd om te mogen melden dat we het Canadese merk AnalogMagik hebben toegevoegd aan ons portfolio", schrijft Manuel Lopes. Connaisseur-AV is distributeur geworden voor België, Nederland, Luxembourg, Frankrijk, Denemarken, Zweden en Finland.

AnalogMagik

AnalogMagik is een Windows-gestuurde draaitafelcartridge-kalibratiesoftware, ontworpen door Richard H. Mak en een team van ingenieurs. Het biedt een wetenschappelijke methode voor het kalibreren van elke cartridge-instellingsparameter, waaronder: draaitafelsnelheid, azimuth, vertical tracking angle (VTA) + stylus raking angle (SRA), antiskating, optimalisering van de load, optimaliseren van gain-settings van de phonostage, vertical tracking force (VTF), meten van resonanties, AES wow & flutter.

Hoe het werkt? "Nadat je een basis afstelling hebt uitgevoerd van de draaitafelcartridge, met behulp van een geschikte alignment-tractor, zoals bijvoorbeeld de Smartractor van Acoustical Systems, zullen de AnalogMagik software en test-lp’s proberen alle bovenstaande instellingsparameters te optimaliseren en te finetunen, om zo een accurater analoog beeld te krijgen. Volg gewoon de instructies op het scherm en de AnalogMagik software leidt u door alle testfuncties. De software zal u de “optimale” getallen geven waarnaar moet worden gezocht, en de cartridge-aanpassingen die u moet uitvoeren om die te bereiken."

Kijk voor meer informatie op de website van AnalogMagik

MERK

EDITORS' CHOICE