Bowers & Wilkins DB-Serie Subwoofer Tour

Een goede subwoofer maakt het verschil tussen geluid horen en geluid ervaren. Benieuwd naar die toegevoegde waarde? In samenwerking met diverse dealers organiseert Bowers & Wilkins een aantal evenementen waarbij je mag rekenen op alle ins en outs van een subwoofer in stereo-opstelling.

"Wij gaan de komende weken op tour om op verschillende locaties in Nederland en Belgie te demonstreren. We nodigen u dan ook van harte uit om een van deze mooie demonstraties bij te wonen. In de link hieronder kunt u zich inschrijven voor een demonstratie bij u in de buurt."

Bowers & Wilkins DB-serie

Een hoofdrol in deze Subwoofer Tour is weggelegd voor de modellen uit de DB-serie van Bowers & Wilkins.

De DB-serie subwoofers van Bowers & Wilkins bestaat uit een aantal nieuwe varianten op de in 2010 geïntroduceerde subwoofer, de DB. De lijn wordt opgemaakt uit de DB1D, DB2D, DB3D en DB4S. Die laatste ‘S’ is geen typefout, want het nieuwste en iets later gepresenteerde model uit de serie is qua techniek en prijspositionering duidelijk de junior in de line-up. De ‘S’ staat voor Single omdat de DB4S maar een enkele driver heeft, terwijl de D van DB’D’ dual of twee drivers aangeeft.

De DB1D subwoofer is met een prijskaartje van 4450 euro, een gewicht van 43 kilo en aan boord en 2000W Hypex versterker de krachtigste van het stel. De andere twee D-modellen zijn uitgerust met 1000W versterkers en daarmee wat compacter en goedkoper: de DB2D kost 3450 euro, de 3D is geprijsd op 2450 euro. De 26 kilo ‘lichte’ DB4S tot slot beschikt ook over 1000 Watt vermogen, maar kost je slechts 1600 euro. Afwerking is er in hoogglans zwart, satijn wit en rosenut. Vanuit de redactie bezochten we onlangs twee tevreden kopers van een model uit deze serie, een verslag van hun ervaringen lees je hier

Bowers & Wilkins Subwoofer Tour: aanmelden

Bowers & Wilkins tourt op onderstaande data langs diverse dealers in Nederland en België. Aanmelden voor een datum en locatie naar keuze kan via deze link.

  • Zaterdag 21 april: Overgaauw, Leiden
  • Zaterdag 28 april: HOBO hifi, Amersfoort
  • Zaterdag 12 mei: Geronika, Westmalle (B)
  • Zaterdag 12 mei: 010 HiFi, Rotterdam
  • Zaterdag 19 mei: Alpha Audio, Brasschaat
  • Zaterdag 19 mei: Lexicom, Leidschendam
  • Zaterdag 26 mei: AudioXperience, Nuenen
  • Zaterdag 26 mei: Krijtenberg, Amstelveen
  • Zaterdag 26 mei: Van Havere, Kapellen (B)
  • Zaterdag 2 juni: Audiomix, Begijnendijk (B) 

Een uitgebreide review van de Bowers & Wilkins DB2D lees je hier.

MERK

EDITORS' CHOICE