Pro-Ject Sub Box 50: compacte subwoofer voor bij Speaker Box 5 en 10

Het Oostenrijkse Pro-Ject Audio Systems heeft een nieuwe actieve subwoofer uitgebracht genaamd Sub Box 50. De Sub Box 50 is de eerste subwoofer van Pro-Ject. Hij is relatief compact en is bedoeld als gezelschap van Pro-Ject’s Speaker Box 5 en Speaker Box 10. De koper kan kiezen uit een zwarte, witte of rode uitvoering. 

Pro-Ject Sub Box 50: compacte actieve subwoofer

Het in Oostenrijk gevestigde Pro-ject Audio Systems heeft zijn productlijn van luidsprekers aangevuld met een actieve subwoofer genaamd Sub Box 50. Het is de eerste subwoofer van het Oostenrijkse bedrijf. De nieuwe subwoofer is in eerste instantie bedoeld als aanvulling op de Speaker Box 5 (in al zijn varianten), een monitorluidspreker, en vloerstaander Speaker Box 10, maar hij zal ook met andere luidsprekers gecombineerd kunnen worden.

De nieuwe Sub Box 50 is met 205 x 280 x 205 millimeter relatief compact en hij weegt slechts zes kilogram. Ondanks de compacte afmetingen levert de Sub Box 50 een krachtig en dynamisch geluid, aldus Pro-Ject. De behuizing is gemaakt van MDF en is gesloten. De woofer, die een conus heeft met een diameter van 100 millimeter, is naar beneden gericht.

Het uitgangsvermogen van de Sub Box 50 is 50 Watt, maar hij kan kortstondig uithalen tot 100 Watt. Het door Pro-Ject opgegeven frequentiebereik loopt van 65 Hz tot 200 Hz. De gebruiker kan signaal aan laten voeren via een cinch-kabel of via zijn luidsprekerkabels. De luidsprekers worden dan door de subwoofer gelust en dat zou een optimale afstemming op het gebruikte luidsprekersysteem moeten garanderen.

De cross-over frequentie is regelbaar en het volume natuurlijk ook. De gebruiker kan de autosense-functie inschakelen, zodat de Sub Box 50 automatisch mee schakelt met de rest van het systeem.

Pro-Ject Sub Box 50: prijs en leveringsinformatie

De koper heeft de keus uit een hoogglans zwart, wit of rood model. Voor een bedrag van 299 euro wisselt de Sub Box 50 van eigenaar.


MERK

EDITORS' CHOICE