NIEUWS

CanJam Singapore 2018: alweer voorbij, binnenkort een verslag

Afgelopen weekend heeft de CanJam-beurs plaatsgevonden in Singapore. De CanJam-beurzen zijn gericht op liefhebbers van hoofdtelefoons en er zijn dan ook vooral veel hoofdtelefoons en hoofdtelefoonversterkers te zien. Binnenkort zullen wij een uitgebreid verslag van de afgelopen CanJam in Singapore publiceren.

CanJam Global: hoofdtelefoons in alle soorten, maten en prijsklassen

Sinds 2006 organiseert Head-Fi.org onder de naam CanJam Global audiobeurzen in de hele wereld. Deze beurzen richten zich met name op alles wat met hoofdtelefoons en aansturing van hoofdtelefoons heeft te maken. Op de CanJam liggen dus in-ears van 50 euro en elektrostatische hoofdtelefoons van 50.000 euro naast elkaar. Nou ja, misschien niet letterlijk naast elkaar, maar wel op dezelfde beursvloer.

Afgelopen weekend was de CanJam neergestreken in het Pan Pacific Hotel in Singapore. Meer dan honderd merken hebben hun producten vertoond. De volgende CanJam vindt plaats in het weekend van 7 en 8 april 2018 in Los Angeles. Wie meer wil weten kan kijken op de website van CanJam Global.

Omdat Singapore niet naast de deur ligt, zullen vermoedelijk niet heel veel Nederlanders de beurs bezocht hebben. Wie meer over de afgelopen CanJam in Singapore wil weten, kan binnenkort het verslag lezen dat wij op deze website zullen publiceren. 

Lees ook: CanJam Europe 2018 ook tijdens High End München


EDITORS' CHOICE