NIEUWSPhasemation

Simply Audio nieuwe dealer van Phasemation

Simply Audio, importeur van onder meer Remton en Graham Slee, is per direct dealer geworden van Phasemation, voorheen bekend als Phasetech, het bedrijf van Kyodo Denshi. Sinds 1970 brengt deze Japanse engineer goede maar ook zeer kostbare apparatuur op de markt.

"De reden waarom wij dit merk voeren is vanwege hun excellente step-up Trafo’s (SUT)", laat Dimitri van Hoven van Simply Audio weten. "Om een betaalbaar upgrade pad te bieden aan onze klanten met MM phonostages van onder meer Remton & Graham Slee heeft Simply Audio deze producten opgenomen, want de aanschaf van een nieuwe kostbare MC phonostage is dan niet nodig. Bovendien zijn wij van mening dat een goede step-up trafo de manier is, om het vaak lage tot zeer lage MC signaal te versterken. Passief dus en niet actief. Een goede trafo is qua klank onverslaanbaar ten opzichte van een actief systeem."

De Phasemation SUT’s klinken naar hun mening een klasse beter in de prijsklasse onder duizend euro, waardoor er gekozen is om onder meer de T-300 trafo à 650 euro op te nemen. "Qua prijs-kwaliteit verhouding naar onze mening onverslaanbaar. Via het 'try before you buy' programma kun je deze SUT thuis beoordelen." 

Ook de T-500 en T-2000 zijn eveneens op voorraad, maar de overige Phasemation producten, mc elementen, phonostages en buizenversterkers zijn wel leverbaar. Informeer bij Simply Audio als je interesse hebt.

Kijk voor meer informatie over de T-300 en andere producten van Phasemation op de website.

EDITORS' CHOICE