NIEUWS

Weekly update: Philips 65OLED973 OLED-tv, de LG V30-smartphone en de nieuwe Philips Hue-buitenverlichting

Gastauteur | 18 maart 2018 | Fotografie Gastauteur

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de Philips 65OLED973 OLED-tv, de LG V30-smartphone en de nieuwe Philips Hue-buitenverlichting.

Review: Philips 65OLED973 OLED-tv

De Philips 65OLED973 OLED-tv is het nieuwe topmodel in de 2018 Philips OLED line-up. Hij is voorzien van een geïntegreerde soundbar, HDR10+, en Android TV (Nougat v7). Het model is enkel verkrijgbaar in een 65-inch schermformaat. Of dit het terechte topmodel van de nieuwe Philips line-up is lees je in Eric zijn review over de Philips 65OLED973 OLED-tv.

Review: LG V30

De LG V30 is de nieuwste smartphone van het Zuid-Koreaanse merk. De smartphone beschikt over goede specificaties en een mooi design, maar rechtvaardigt dit de hoge prijs van de smartphone? Tijd voor een uitgebreide test met de nieuwe smartphone van LG. Wesley zocht het voor je uit in de review van de LG V30.

Philips Hue-buitenverlichting

Philips heeft nieuwe Hue-buitenverlichting aangekondigd voor de Europese markt. De nieuwe serie komt met spotjes, een zuilmodel en diverse wandlantaarns. Uiteraard kun je de nieuwe lampen straks ook weer bedienen met de Hue-app. Je leest alles over de nieuwe serie in het artikel Philips kondigt buitenverlichting binnen Philips Hue-serie aan.

Dossier projectoren

Ook projectoren bieden tegenwoordig Ultra HD-resolutie en HDR-ondersteuning, maar zitten ze daarmee op het niveau van televisie? Eric zette drie concurrenten op de testbank; de Epson EH-TW9300, Acer V7850 en de Optoma UHD65. Je leest er alles over in het Dossier Projectoren.

Review: Yamaha R-N803D

Zoek je één klassiek gevormd audiotoestel voor je woonkamer dat eigenlijk alles kan? Dan zit je bij de R-N803D aan het goede adres. Het is gewoonweg een ijzersterk concept, dat gedragen wordt door het uitstekende MusicCast-platform en de bijhorende gebruikersvriendelijke app. Jamie ging aan de slag met deze versterker in de review van de Yamaha R-N803D.


EDITORS' CHOICE