NIEUWSVogel`s

Red Dot design award voor Vogels' ExtraThin tv-muurbeugels

De vernieuwde ExtraThin draaibare tv-muurbeugels van Vogel's zijn bekroond met de Red Dot design product award 2018, de befaamde internationale kwaliteitsmarkering voor productontwerp.

"Vogel’s is buitengewoon trots dat de THIN 545 witte tv-muurbeugel is bekroond met deze prijs voor productontwerp," laat importeur Havoned weten. "Wit is nog altijd een belangrijke trend in interieurontwerpen. Wanneer klanten voor witte en lichtgekleurde tv's kiezen, willen ze ook bijbehorende accessoires in dezelfde stijl kunnen kiezen.  En door de Vogel’s ExtraThin-lijn ziet iedere flatscreen-tv er geweldig uit – hoe je er ook naar kijkt." Kijk voor meer informatie op de website.

Vogel's THIN-lijn

Met de Vogel's THIN producten met dubbele arm kun je je tv tot 180 graden links of rechts draaien en tot 20 graden kantelen. Ieder Vogel's product wordt voorgemonteerd geleverd en kan in drie eenvoudige stappen worden aangebracht, wordt ondersteund door een levenslange garantie en een duurzame kwaliteit die jaren en jaren meegaat. 

MERK

EDITORS' CHOICE