NIEUWS

Weekly update: Acer Switch 5 hybride tablet, Denon AVR-X8500H av-receiver en een vooruitblik op de MWC 2018

Gastauteur | 25 februari 2018 | Fotografie Gastauteur

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de Weekly Update kijken we onder meer naar de Acer Switch 5 hybride tablet, de Denon AVR-X8500H av-receiver en kijken we vooruit naar de Mobile World Congress 2018.

Review: Denon AVR-X8500H av-receiver

Het vlaggenschip van Denon is de AVR-X8500H av-receiver. Het apparaat is de eerste echte 13.2-kanaals A/V-versterker op de markt en ondersteunt de nieuwste audioformaten, waaronder  Dolby Atmos, DTS:X en Auro-3D. Jamie onderwierp het apparaat de afgelopen week aan een grondige test in de Denon AVR-X8500H av-receiver review.

Wat is een DAC?

Wat is een DAC en hoe werkt het? Een DAC is wellicht het meest miskende onderdeel van een audiosysteem. En dat terwijl het een cruciale rol kan spelen, vooral als je streeft naar een betere geluidskwaliteit. Als HiFi-liefhebber weet je dat al, maar weet je ook hoe een DAC precies in zijn werk gaat? HiFi.nl vertelt je er alles over in dit uitgebreide achtergrondartikel.

Review: Acer Switch 5 - hybride tablet

De Acer Switch 5 is een zogenaamde hybride. Het is een 2-in-1 Windows 10-tablet die je ook kunt gebruiken als een laptop. Het apparaat wil een goedkoper alternatief zijn voor de Microsoft Surface Pro. Weet de Acer Switch 5 onze collega Wesley te overtuigen van de kwaliteiten? Je leest het in de Acer Switch 5 review.

Review: Nuki Smart Lock

Ben jij ook wel eens je sleutels kwijt? We brengen het populaire artikel over de Nuki Smart Lock weer onder de aandacht. Dit slimme slot laat je de voordeur openen via een app op de smartphone, waardoor je geen sleutels meer nodig hebt. Martijn ging in december met het slimme slot aan de slag. Je leest er alles over in zijn Nuki Smart Lock review.

Mobile World Congress preview

Komende week staat de MWC 2018 weer te gebeuren. Op deze beurs in Barcelona zal onder andere Samsung de nieuwe Galaxy S9 en S9+ onthullen. Ook andere fabrikanten zullen met aankondigingen van nieuwe apparaten komen. Wat mag je verwachten van de MWC 2018? Wesley vertelt het in deze vooruitblik op de beurs.

Review: Teufel One M multiroom-speaker

Keken we eerder al naar de Teufel One S, een compacte multiroom-speaker, daar ging Martijn deze week aan de slag met het grotere model uit de line-up; de Teufel One M. Het apparaat heeft een premium design en is binnen een mum van tijd onderdeel van een multiroom-systeem. Over de kwaliteit van de speaker lees je in de Teufel One M review.


EDITORS' CHOICE