NIEUWSDaniel Hertz

Daniel Hertz introduceert M7w, een draadloze high-end luidspreker

Het in Zwitserland gevestigde audiobedrijf Daniel Hertz, het geesteskind van Mark Levinson, heeft een nieuwe draadloze luidspreker geïntroduceerd genaamd M7w. De luidspreker kan verbinding maken via wifi en klinkt uitstekend volgens Daniel Hertz. 

Daniel Hertz M7w: draadloos maar gebaseerd op en bewezen concept

De M7w van Daniel Hertz is een draadloze luidspreker die de state-of-the-art uitvoering van de Daniel Hertz M7b combineert met een op het achterpaneel gemonteerde versterker en ingebouwde software die de geluidskwaliteit optimaliseert tot een nieuw niveau van transparantie en muzikaliteit. De software maakt ook Daniel Hertz A + -technologie mogelijk, zodat het geluid en gevoel meer op analoge bronnen gaat lijken.

De M7w bevat een compressie-tweeter met een handgemaakte hoorn en een 12-inch woofer in een mooi afgewerkte, zeer robuuste kast in witte pianolak. De tweeter heeft een enorme spoel van vier inch. Zowel de tweeter als de woofer zijn ontworpen voor hoge geluidsdrukniveaus en verplaatsen meer lucht en doen dat sneller en meer lineair dan conventionele luidsprekers. Een passieve cross-over bij 2 kHz maakt het mogelijk dat de M7w wordt aangestuurd door een monoversterker van 50 Watt. Omdat de M7w ongeveer 100 dB efficiënt is, ligt de geluidsuitvoer van de luidspreker dicht bij 118 dB. Het frequentiebereik loopt van 25 Hz tot 20 kHz.

De M7W-software is in de fabriek gekalibreerd, maar kan in de toekomst worden bijgewerkt met een USB-connector die is aangesloten op een pc met luidsprekersynchronisatiesoftware van Daniel Hertz. Alle onderdelen in de M7w zijn van een hoge stabiliteit en betrouwbaarheid, inclusief alle halfgeleiders, condensatoren, weerstanden, printplaten, roestvrijstalen hardware, enzovoort. De M7w is ontworpen om vele tientallen jaren luisterplezier te bieden met allerlei soorten muziekrepertoire, van de meest delicate tot de meest krachtige.

Luisteraars kunnen draadloos verbinding maken met een smartphone of computer met de M7w via wifi zonder aantasting van de geluidskwaliteit. Een Mac met Daniel Hertz Master Class biedt de ultieme geluidskwaliteit en zorgt ervoor dat bijna elke opname klinkt als een live optreden.

We weten nog niet wanneer de M7w geleverd zal kunnen worden en voor welke prijs. Als wij meer informatie hebben, zullen wij dit bericht bijwerken.

Daniel Hertz

Daniel Hertz is de naam van het bedrijf dat in 2007 door Mark Levinson is opgericht en in Zwitserland is gevestigd. Omdat Mark Levinson de rechten op het gebruik van zijn eigen naam niet meer in bezit had, heeft hij een nieuwe naam bedacht voor zijn nieuwe audiobedrijf. Daniel is de meisjesnaam van Levinson’s moeder. Hertz was de naam van zijn achteroom Heinrich Hertz (1857 – 1894), de Duitse natuurkundige wiens naam wordt gebruik als maateenheid voor frequentie. Daniel Hertz maakt luidsprekers en versterkers.


MERK

EDITORS' CHOICE