Presentaties dCS en dCS Vivaldi One bij A10Audio

Redactie Hifi.nl | 19 februari 2018 | Fotografie Fabrikant | dCS

A10Audio in Amsterdam nodigt je uit voor een tweedaags event rond dCS. Vrijdagavond 23 februari en zaterdagmiddag 24 februari staan de schijnwerpers namelijk op de dCS Vivaldi One.

dCS Vivaldi One

dCS bestond in 2017 dertig jaar en vierde dat met het uitbrengen van de Vivaldi One, een alles-in-één digitale speler die voorzien is van de laatste en beste technieken van dCS. Het apparaat zal verkrijgbaar zijn in drie uitvoeringen. De koper kan kiezen tussen hoogglans wit of pianozwart. Het lakwerk wordt verzorgd door het Britse HQ Lacquer. De derde uitvoering wordt Decoplate 24K Gold genoemd en wordt verzorgd door FH Lambert Ltd. De koper krijgt dan een volledig en duurzaam verguld apparaat. Lees hier meer over het jubileummodel.

dCS bij A10Audio

Vrijdag 23 februari van 18.00 tot 22.00 uur en zaterdag 24 februari van 10.00 tot 17.00 ben je van harte welkom om de Vivaldi One te komen bekijken en beluisteren. A10Audio verzorgt iets te eten en een drankje. Voor de vrijdagavond willen ze je wel vragen om je vooraf even aan te melden, telefonisch of per mail naar info@a10audio.nl.

Salesmanager Liam Davison van dCS zal aanwezig zijn om je bij te praten over dCS en natuurlijk om de Vivaldi One te demonstreren. De versterker zal zijn kunsten vertonen op het Raidho D3.1 luidsprekersysteem met bekabeling van Ansuz.

A10Audio / Room4Music
Burgemeester Röellstraat 10, Amsterdam


EDITORS' CHOICE