NIEUWSThiel

Coherent Source Service: service en onderhoud van Thiel-luidsprekers

Sinan Kökbugur | 13 februari 2018 | Fotografie Fabrikant | Thiel

Enkele weken geleden schreven wij dat de Amerikaanse luidsprekerbouwer Thiel de deuren heeft gesloten. Dit is slecht nieuws voor de bezitter van luidsprekers van Thiel. Waar zou je moeten aankloppen voor service en onderhoud? Een oud-werknemer heeft de handschoen opgepakt en heeft het nieuwe bedrijf Coherent Source Service opgericht waar bezitters van luidsprekers van Thiel terecht kunnen.

Coherent Source Service: onderhoud en service voor alle modellen van Thiel tussen 1977 en 2012

Zoals wij reeds eerder hebben geschreven, heeft de Amerikaanse luidsprekerbouwer Thiel de activiteiten gestaakt. Dit kan vervelend zijn voor wie een Thiel-luidspreker bezit die nieuwe onderdelen nodig heeft. Het nieuwe Coherent Source Service richt zich volledig op service en onderhoud met betrekking tot alle modellen van Thiel die tussen 1977 en 2012 zijn gebouwd.

De drijvende kracht achter het nieuwe onderhoudsbedrijf is de Amerikaan Rob Gillum, die meer dan dertig jaar bij Thiel heeft gewerkt. Gillum is door Tom Thiel in dienst genomen in 1988 en hij heeft verschillende functies bij Thiel vervuld en veel samengewerkt met Jim Thiel. Gillum heeft tijdens zijn loopbaan ervaring opgedaan met alle aspecten van de productie van de luidsprekers van Thiel, zoals de bouw van de drivers en de cross-over filters, maar ook de afwerking van de kasten. De laatst beklede functie van Gillum was Directeur Productie.

Coherent Source Service kan één of enkele onderdelen vervangen, maar desgewenst ook een volledige revisie van een luidspreker doen. Gillum heeft een ruime voorraad aan onderdelen beschikbaar. Ook de Thiel CS2.4 upgrade kits zijn leverbaar.

Coherent Source Service: meer weten?

Coherent Source Service

763 Newtown Pike, Suite 130

Lexington, Kentucky USA 40511

https://www.coherentsourceservice.com

rob@coherentsourceservice.com


EDITORS' CHOICE