NIEUWSAudio Tempel

Audio Tempel verjaardagsshows

Audio Tempel bestaat inmiddels ruim twee jaar en viert dat komende maand met een aantal hifi-evenementen. De merken waar je in het eerste weekend van februari op mag rekenen, zijn AudioQuest, Auralic, Bryston, Cambridge Audio, Cardas Audio, Dynaudio, Melco, Nuprime, Scansonic en T+A.

Volgens Audio Tempel zijn dat namelijk de merken met de mooiste luidsprekers, solid-state versterkers en state of the art muziek streamers, DAC’s en audio accessoires. Je kunt gedurende de drie showdagen naar diverse nieuwe producten luisteren, want T+A zal er (o.v.) de nieuwste luidsprekerserie Talis voor de Benelux introduceren, de Auralic G2 is aanwezig en ook van Nuprime, Dynaudio, Bryston en Scansonic staat er volop nieuws klaar. Aandacht gaat uit naar actieve luidsprekers, streaming én analoog.

Voor de innerlijke mens zal ook gezorgd worden, met diverse wijnen en hapjes. Bijdrage voor het event is daarom 5 euro per persoon, die je overigens weer terug ontvangt bij een besteding van 25 euro of meer. 

Je bent van harte welkom op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 februari. Je vindt Audio Tempel aan de Marktweg 46 in Heerenveen. | www.audiotempel.nl

Showtijden:
Vrijdag 20.00-23.00 uur
Zaterdag 10.00-18.00 uur
Zondag 10.00-17.00 uur


EDITORS' CHOICE