NIEUWS

Music Emotion Januari 2018

Gastauteur | 02 januari 2018

Een nieuw jaar, een nieuw januarinummer van Music Emotion. Vanaf deze week ligt de jongste editie weer in de winkels en bij de abonnees op de mat. 

Externe bijdrage-dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.nl

In nummer 1 van 2018 vind je onder meer uitgebreide reviews van de Hegel H90, Sennheiser In-Ear Wireless Momentum Free & HD 4.50BTNC, de eind vorig jaar geïntroduceerde Elac Adante AS-61, de Nagra Classic Line, de nieuwe vloerstaande Focal Kanta luidsprekers en de AURALiC ALTAIR netwerkspeler. 

Ook in de ME van deze maand: een fabrieksbezoek aan Neat Acoustics, een verslag van de Master of Sound Events en van de Soulution Nature of Sound Show bij Rhapsody, een stuk over het home cinema geweld van JBL Synthesis én een achtergrondartikel over de multiroommogelijkheden van Yamaha MusicCast. Werner Ero tot slot ging in de rubriek The Dealer op bezoek bij AudioExpert in Den Bosch.

Op het gebied van 'software' lees je de muziektips van Ruud Jonker, Blu-ray- en dvd-reviews van Ivo van den Broek en albumbesprekingen op vinyl in de nieuwe rubriek van Menno Bonnema: De Platen Pagina.

De volledige inhoudsopgave vind je hieronder. Kijk ook eens op de Music Emotion Special voor eerdere nummers en voor een selectie aan online gepubliceerde reviews en achtergrondverhalen uit het blad.


EDITORS' CHOICE