(Gesponsord artikel)NIEUWS

Actie: extra goedkope 3D-printer Anet A6

Gastauteur | 08 december 2017 | Fotografie Gastauteur

3D is een van de volgende grote ontwikkelingen op het gebied van printertechnologie. De technologie wordt in experimenten al gebruikt voor het printen van huizen, maar ook op een kleinschaliger niveau. Mocht je nu denken: dat is vast heel duur en ingewikkeld, dan hebben we goed nieuws voor je. Samen met onze zustersite Elektor bieden we de Anet A6 3D-printer nog goedkoper aan dan deze al is.

Anet A6 3D-printer

Als je denkt aan 3D-printers, denk je vermoedelijk aan ingewikkelde en bovenal dure bouwpakketten. Maar dat zit in het geval van de Anet A6 3D-printer anders. Niet alleen is de printer relatief goedkoop, belangrijkst is dat hij vooral niet heel moeilijk in elkaar te zetten is. De Anet A6 heeft een robuust frame, dat je makkelijk zelf in elkaar kan zetten. Heb je hem dan eenmaal in elkaar zitten, is de Anet A6 3D-printer dankzij de open source Cure-software is hij ook eenvoudig in gebruik. Zo kan je met deze printer maar één kleur tegelijk printen en zal je tussendoor van filament moeten wisselen. De software maakt dat erg inzichtelijk en daardoor een stuk minder moeilijk. Zelfs de leek kan volgens onze collega's van Elektor goed overweg met deze 3D-printer. Hieronder kan je zien hoe de printer in elkaar gezet wordt.

En als je je afvraagt hoe eenvoudig dat afdrukken dan in zijn werk gaat, kan je deze video bekijken:

Extra goedkoop

De Anet A6 3D-printer kost normaliter 323,95 euro. Maar speciaal omdat de feestdagen eraan komen, bieden wij hem samen met onze zustersite Elektor extra goedkoop aan. Nu is het mogelijk om hem voor slechts 249 euro aan te schaffen. Als je de Anet A6 3D-printer nu bestelt, krijg je overigens 3 PLA-filamenten (zwart, transparant, blauw [1,75 mm | 1 kg]) en een tegoedbon voor een vierde erbij! Mocht je hem iemand met de kerst cadeau willen doen, ontvang je een cadeaukaart van ons om onder de boom te leggen. De printer wordt in februari 2018 geleverd.

Meer informatie

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan op de site van Elektor, waar we ook meteen de gebruiksaanwijzing en handleiding hebben staan. Ook hebben we een uitgebreid artikel geschreven waarin we uitleggen hoe je bij de printer van inktkleur kan wisselen.


EDITORS' CHOICE