NIEUWSVivid Audio

Vivid Audio Giya G1 bij AudioXperience

Zaterdag 21 oktober, AudioXperience Nuenen: de Vivid Audio Giya G1 Spirit in levende lijve! Onder de noemer That's the Spirit zal de middag volop in het teken staan van de manshoge luidspreker, aangestuurd met flink wat audiogeweld van Spectral en dCS. 

,,Zo'n unieke luidspreker in huis, dan ontkomen we er niet aan om een hele dikke show te geven," aldus Martijn en Erik van het afgelopen voorjaar stevige uitgebreide AudioXperience. ,,Dus pakken we uit met versterking van Spectral in de vorm van de DMC 30 SV voorversterker en de dual mono eindversterkers, de DMA 400. Qua bron mag je rekenen op de dCS Vivaldi cd-transport, DAC en up-samper. En op een mooie analoge verrassing.."

Vivid Audio Giya G1 Spirit

,,We kunnen alle superlatieven uit de kast trekken om de weergave te beschrijven, maar dat het een beleving is, dat staat als een paal boven water!" Gek genoeg was Laurence Dickie nooit echt helemaal tevreden met de G1. Zijn andere creaties in de Giya-lijn waren "volmaakt”, maar met de G1 bleef hij het gevoel hebben dat het nog beter kon. Dat betekende een intensieve doorontwikkeling. En zie daar, de Giya G1 SpiritKijk voor meer informatie over de show op de website van AudioXperience.

Vivid Audio That’s the Spirit Show
Zaterdag 21 oktober, 11.00 tot 16.00 uur
AudioXperience, Spegelt 66, Nuenen

AudioXperience was jaren geleden ook het toneel voor deze review van de Vivid Audio Giya G4

 


EDITORS' CHOICE