NIEUWSElac

Kennismaken met de ELAC Adante?

Het Duitse Elac en de Nederlandse importeur Servi-Q staan met smart te wachten om je de nieuwe modellen uit de Adante-lijn voor te stellen.

Het in Duitsland gevestigde Elac heeft een nieuwe productlijn van luidsprekers uitgebracht met de naam Adante. Wij hebben in januari 2017 op de CES al kennis mogen maken, maar dat waren prototypes - al waren we daar zeker al van onder de indruk. Productie is in volle gang, je leest hier alles wat je over de serie wil weten. Onderstaand vind je nu ook de diverse gelegenheden in Nederland én België om op korte termijn zelf eens kennis te maken. 

Elac Adante

De Adante-familie bestaat uit een viertal leden. De kleinste is de monitorluidspreker met de naam AS-61. Het vloerstaande lid heet AF-61. Dan is er ook nog een center-luidspreker met de naam AC-61 en een subwoofer met de naam ASW-121. Als eerste zullen de AS-61 en AF-61 beschikbaar komen. De andere twee zullen naar verwachting snel volgen.

Elac Adante: showdagen & locaties

Kennismaken met de jongste van deze Duitse luidsprekerfabrikant? Kom dan op onderstaande data naar een van de locaties waar de betreffende gastheer en importeur Servi-Q je van harte zullen ontvangen. 


EDITORS' CHOICE