Naim Uniti op Bowers & Wilkins 700 bij Lexicom

Op vrijdagavond 6 oktober en zaterdag 7 oktober presenteert Lexicom Multimedia twee Britse merken die beiden mooie productintroductie hebben gedaan dit najaar: Naim en Bowers & Wilkins. Lexicom brengt ze samen met ondersteuning van beide merken.

Lexicom Multimedia in Leidschendam is al jarenlang dealer van deze gerenommeerde Britse audiofabrikanten. Hoog tijd om ze eens samen te brengen in één evenement. ,,Op deze manier laten we meerdere systemen horen van verschillende prijsniveaus. Van B&W zullen alle 700-serie modellen aanwezig zijn en van Naim zal de complete Uniti-lijn present zijn, inclusief de Uniti Star."

Er zal uitgebreid uitleg gegeven worden over alle technische vernieuwingen van beide merken. Naast alle uitleg gaan we uiteraard ook met meerdere systemen spelen.

Aanmelden

Op vrijdagavond starten we om 19.00 uur, om 19.15 sluiten de deuren. Voor de vrijdagavond wordt het op prijs gesteld als je even een mailtje stuurt op info@lexicommultimedia.nl. Op zaterdag 7 oktober kun je vrij binnenlopen bij Lexicom aan de Leidsekade 1 in Leidschendam. Parkeren kan gratis bij de parkeergarage aan het Damplein of naast de winkel.


EDITORS' CHOICE