Producten van Sivian Acoustics en Townshend te zien op XFI 2017

RMR Soundsystems zal op de komende XFI-audioshow in Veldhoven aandacht besteden aan een tweetal merken. Het eerste merk is het Nederlandse Sivian Acoustics dat luidsprekers en versterkers bouwt. Het tweede merk is Townshend dat plateaus bouwt ter ontkoppeling van componenten. Belangstellenden kunnen in ruimte 5 de oplossingen van RMR Soundsytems bekijken en beluisteren.

RMR Soundsystems

Het Nederlandse bedrijf RMR Soundsystems is gevestigd in Soest. Klanten kunnen producten bekijken en beluisteren, maar het bedrijf heeft ook een webshop. De twee gebroeders Haringsma staan inmiddels veertien jaar aan het roer van de onderneming en doen het naar eigen zeggen net even anders dan de rest. De klant krijgt geen sluiers van mystiek maar een oplossing vol van rust en altijd met gevoel. Wat is high-end? Het antwoord van Ruben en Mark is simpel: high-end gaat over het beleven van muziek.

Sivian Acoustics

Het Nederlandse Sivian Acoustics bouwt luidsprekers en versterkers die naar eigen zeggen perfect op elkaar zijn afgestemd. Het merk is al door de pers ontdekt, maar de bezoeker kan op de XFI zelf een oordeel vormen over de klank van de componenten van Sivian Acoustics.

Townshend Audio

Hificomponenten presteren doorgaans hoorbaar beter als resonanties en andere akoestische verstoringen van buitenaf worden geëlimineerd. Een goede ontkoppeling van de ondergrond is een voorwaarde voor goed geluid. Het Britse bedrijf Townshend Audio maakt hifimeubels en plateaus voorzien van schokdempers en andere technische foefjes om het geplaatste apparaat te ontkoppelen van de ondergrond. Het bewijs dat resonanties tot het verleden kunnen behoren wordt overtuigend geleverd, aldus Townshend.

Belangstellenden zijn welkom om de claims van Sivian Acoustics en Townshend Audio komend weekend onder leiding van RMR Soundsystems te komen toetsen.

MERK

EDITORS' CHOICE