NIEUWSIsotek

IsoTek schone stroom op XFI 2017


Rob Nijman | 21 september 2017 | Fotografie Fabrikant | Isotek

Op de 2017-editie van de XFI zet IsoTek haar ‘EVO3 Genesis One’ centraal. Dit apparaat, een eencellige sinusgolfgenerator, verwijdert volgens de Engelse producent Common Mode- en Differential Mode, vervuiling in je systeem.

Daarnaast paart de Genesis een zuiver hoog vermogen aan een lage vervorming van de stroombron. "Hebt u zich ooit gerealiseerd dat het lichtnet wordt ‘vervuild’ door simpelweg het aansluiten van elektrische apparaten? Oók, nee: juíst uw kostbare en geliefde audio-apparatuur heeft daar last van?"

De Nederlandse agent voor deze bekroonde ‘vermogens-optimalisatieproducten voor hifi- en thuisbioscoopsystemen’ stelt dat de Genesis One de platen- of cd-speler of streamer eenvoudigweg van ‘de juiste spanning én schone stroom’ voorziet. ‘En dat hóór je!’, aldus Theo Wubbolts.

Genesis is Grieks voor ‘ontstaan’ én het eerste boek van de bijbel. Isotek schept dus hoge verwachtingen met de One: het is een apparaat dat de onderliggende apparatuur van de perfecte dosis schone stroom moet kunnen voorzien.

Je vindt IsoTek op XFI 2017 in ruimte 50.

EDITORS' CHOICE