Atoll lanceert nieuwe phono-versterker genaamd PH100

Het Franse Atoll heeft een nieuwe phono-versterker aangekondigd met de naam PH100. De nieuwe phono-trap kan omgaan met mm-elementen en mc-elementen. De gebruiker kan de PH100 met de dipswitches op de achterkant op de juiste waarden instellen.

Atoll Electronique PH100

De nieuwe PH100 van het Franse Atoll Electronique is een phono-versterker. De elektronica is gehuisvest in een zwart stalen chassis met een vier millimeter dik frontpaneel (naar keuze uitgevoerd in geanodiseerd zwart of zilver aluminium). De voeding bestaat uit een tweetal top-of-the-range transformatoren (één per kanaal) met een zeer lage bron en vier spanningsregelaars. De voeding wordt afgeschermd door een metalen doos om interferenties en verstoringen van het tere muzieksignaal te voorkomen. Het gehele circuit maakt alleen gebruik van discrete componenten en er bevinden zich geen condensatoren in de signaalweg. De verschillende instellingen (configuraties mm / mc, ingangsimpedantie) zijn direct toegankelijk en in te stellen vanaf de achterzijde van het chassis.

De importeur kon ons nog geen prijs en leveringsinformatie verstrekken, maar als wij meer informatie hebben zullen wij dat delen met onze lezers.

Atoll PH100: technische gegevens

Ingangsimpedantie van 47k of 100k

Ingangscapaciteit 100pF of niets

MM Gain 40 dB

MC High Gain 46 dB

MC Low Gain 52 dB

THD: 0,05%

Voeding: 7,2V

Gewicht: 2,5 kilogram

Afmetingen: 320 x 220 x 65 millimeter

MERK

EDITORS' CHOICE