NIEUWS

C Seed lanceert high end luidsprekers voor buiten

Het Oostenrijkse bedrijf C Seed was al bekend van zijn grote televisies voor buiten. Onlangs bracht het bedrijf de C Seed 262 op de markt, een televisie met een diagonaal van ruim 6,5 meter, de grootste 4K-oled-televisie ter wereld, voor binnen. C Seed trekt nu wederom de aandacht. Deze keer met een luidsprekersysteem genaamd C Seed 125, voor buiten.

C Seed 125

Het nieuwe geluidssysteem bestaat uit twee intrekbare passieve luidsprekers. Intrekbaar wil zeggen dat de luidsprekers op commando in de grond kunnen verdwijnen. De bovenkant kan van hetzelfde materiaal worden voorzien als de vloer waarin ze wegzinken. De luidsprekers kunnen dus onzichtbaar worden opgeruimd als dat nodig mocht zijn.

De klant kan met twee luidsprekers beginnen, maar kan dit eventueel uitbouwen tot een volwaardig 9.1-surroundsysteem. De luidsprekers hebben een horizontale afstraalhoek van 100 graden zodat de luisterpositie niet heel kritisch is. Kunnen ze ook hard spelen? Jazeker, tot 125 dB volgens C Seed. C Seed levert ook een app om het systeem te kunnen bedienen. Later zal ook een bijpassende subwoofer genaamd C Seed 136 op de markt worden gebracht.

Van harte aanbevolen voor wie genoeg heeft van bluetooth-luidsprekers en absoluut de blits wil maken op zijn tuinfeestje. Vinden de gasten het niet mooi? In twintig seconden zijn de luidsprekers in de grond verdwenen.

Een setje van twee luidsprekers kost 42.000 dollars. De later uit te brengen subwoofer zal naar verluidt 23.000 dollars gaan kosten. Prijzen voor Europa zijn nog niet bekend.

C Seed

C Seed is opgericht in 2009 door Alexander Swatek en is gevestigd in Wenen. Het bedrijf legt zich toe op compromisloze luxe entertainment-producten met de focus op producten voor buiten.

C Seed werd bekend door het op de markt brengen van de C Seed 201, een opvouwbare televisie voor buiten met een beelddiagonaal van meer dan vijf meter
.


EDITORS' CHOICE