NIEUWSDALI

Dali integreert BluOS streaming in aanstaande luidsprekerserie

Het Deense Dali maakt vandaag in München bekend dat het merk een partnerschap aangegaan is om het BluOS hi-res multiroom-platform aan de nieuwe serie draadloze speakers toe te voegen.

Het nieuws van de samenwerking komt daarmee nog vóór de daadwerkelijk onthulling van de aanstaande wireless modellen van Dali. Dat komt omdat de aankondiging van Dali hand in hand gaat met een aangekondigde focus op het gebied van multiroom-streaming, en laat duidelijk zien wat bij die nieuwe stap voor het merk het favoriete platform is. Niet alleen voor de aanstaande serie, maar voor alle nieuwe generatie luidsprekers van de Denen. 

"Er is voor luidsprekerfabrikanten een groeiend aanbod van draadloze multiroom audio-oplossingen om uit te kiezen," aldus Lars Worre, managing director Dali. "Ons team heeft de opties beoordeeld en onze prestatiewaarden hebben ons geleid tot het BluOS Platform, dat een benijdenswaardige reputatie heeft verdiend als wereldleider." Van BluOS verscheen eerder dit jaar een upgrade.

Met Dali als hardwarepartner is er een nieuwe fabrikant van traditionele hifi aan het platform toegevoegd, dat als geïntegreerde cliënt al te vinden is in NAD en Bluesound. Onze review van de 2.0-versie van BluOS lees je hier

MERK

EDITORS' CHOICE