NIEUWSMartin Logan

Luidsprekermerk Martin Logan ondergebracht bij Penhold

Nieuws rond het Amerikaanse luidsprekermerk Martin Logan: Penhold is per 1 mei aanstaande aangesteld als exclusieve importeur van de opvallende elektrostaten voor de Nederlandse markt. 

Martin Logan is de technologieleider in elektrostatische luidsprekers. "Niet de uitvinder van de elektrostaat," schrijft de nieuw aangestelde importeur, "maar het merk heeft deze technologie wel geperfectioneerd. Gedurende de meer dan 35 jaar van haar bestaan heeft het merk deze technologie doorontwikkeld en verfijnd, en in de loop der jaren het hart gestolen van menig muziekliefhebber wereldwijd."

"In het door moving-coil luidsprekers gedomineerde merkenlandschap is Martin Logan, dankzij de unieke technologie en afwijkend uiterlijk, een echt onderscheidend product zodat exclusiviteit gewaarborgd is. De audiospeciaalzaak kan hier zijn voordeel mee doen, zo is onze stellige overtuiging."

Lees ook over de nieuwe Martin Logan Masterpiece-modellen

Penhold vertegenwoordigt een portfolio van topmerken met het Duitse AVM (Audio Video Manufaktur), Anthem en Paradigm uit Canada en voegt daar nu het van oorsprong Amerikaanse merk aan toe. "Al deze toonaangevende merken hebben gemeen, dat zij specialist zijn in hun categorie en zich uitsluitend thuis voelen in de audiospeciaalzaak. Daar bewijzen zij hun meerwaarde mede dankzij de inspanningen en enthousiasme van de vakbekwame dealers op de winkelvloer en in de luisterruimte."

EDITORS' CHOICE