Daniel Hertz Store opent in Amsterdam

Amsterdam is een dedicated brandstore rijker. Na Concerto (Linn-only) en natuurlijk de Teufel flagship store  opent ook de Daniel Hertz Store.

Het openen van een single brand store sluit naadloos aan bij de filosofie van het merk, zo valt te lezen in de aankondiging. Daniel Hertz is gericht op de lange termijn – een eenmalige investering in een audiosysteem dat het geluid zo onvervormd mogelijk weergeeft.

Achtergrond

Daniel Hertz is geen persoon maar, verwarrend genoeg, het nieuwste merk dat ontstaan is uit het brein van Mark Levinson. De audiolegende startte het merk 10 jaar geleden met als doel een systeem op de markt te brengen dat in staat is om de opname zo natuurlijk mogelijk te laten klinken. Hiervoor zette hij uiteraard zijn gigantische ervaring als muzikant, recording artist en audio-ontwerper in.

"If sound doesn't touch the heart, it's just noise."
- Mark Levinson

Prijzen

Met welke prijzen moet je rekening houden voordat je de Daniel Hertz Store in Amsterdam binnenstapt? Nou, een compleet Daniel Hertz systeem heb je vanaf zo’n 8.000 euro. Het systeem bestaat dan uit twee M10 monitoren (3.000 euro per paar) en een M9 geïntegreerde versterker met DAC en wireless connectiviteit (5.000 euro per stuk). Plug en play, dus. 

MERK

EDITORS' CHOICE