NIEUWSRhapsody

PrimaLuna, Master Audition, Audioquest en Naim bij Rhapsody

Redactie Hifi.nl | 16 februari 2017 | Fotografie Fabrikant

Afgelopen maand demonstreerde Rhapsody voor het eerst een ‘betaalbare superset’. Op 25  februari zetten ze dit voort met een set die bestaat uit PrimaLuna, Master Auditon, Audioquest en Naim.

“Merken waarvan wij vinden dat ze hun geld meer dan waard zijn,” aldus Rhapsody zelf. Tijdens de tweede editie van de Betaalbare Supersets-reeks schuift de Hilversumse winkel diverse PrimaLuna buizenversterkers naar voren, welke worden gecombineerd met Rick Paap’s (Dynamic Solution) Master luidsprekers. Normaal gesproken kost deze luidspreker 4.990 euro per set, maar de komende maand krijg je bij Rhapsody maar liefst 1.000 euro korting. De PrimaLuna versterkers worden geleverd met buizen naar keuze – of je nou de EL34, KT120, KT150 of KT180 wil.

Audioquest neemt verantwoordelijkheid voor de bekabeling van de set en er worden Naim-streamers ingezet om de set te voorzien van muziek. Welke precies is nog onbekend – de Naim ND5 XS misschien? Of wordt de nieuwe Uniti-serie in de spotlights gezet?

Hoe dan ook, het belooft een dag vol muzikaal genot te worden. Bovendien heeft Rhapsody laten weten dat er voortreffelijke koffie wordt aangeboden, dus als je nog niet overtuigd was… 


EDITORS' CHOICE