NIEUWSRhapsody

Rhapsody demonstreert met betaalbare supersets

Rhapsody zal de komende tijd een aantal shows organiseren met betaalbare supersets; merken waarvan zij vinden dat ze veel bieden voor het geld. De eerste show is op zaterdag 28 januari en draait om GoldenEar luidsprekers, moon Neo electronica en EAT draaitafels.

GoldenEar wordt vaker in één adem genoemd met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dat Rhapsody voor het luidsprekermerk kiest bij de eerste show is dus niet zo vreemd. Onlangs bracht GoldenEar de Triton Two (4.200 euro) en Three (2.995 euro) uit, beiden met een ingebouwde versterker voor het laag. Ook de High Velocity Folded Ribbon Tweeter, ontwikkeld door GoldenEar zelf, is aanwezig in de modellen. Naast de twee nieuwkomers zal ook de Triton One (5.900 euro) te horen zijn.

Moon, met in het bijzonder de Neo-lijn, neemt het aansturen van de luidsprekers voor hun rekening. Zo zal het instapmodel, de Neo 22i geïntegreerde versterker (1.600 euro), voorbijkomen. Maar ook de Ace all-in-one (versterker, streamer en DAC) van 3.700 euro wordt ingeschakeld. Een merk dat bij Rhapsody altijd op veel enthousiasme kan rekenen. Qua bron worden de laatste modellen draaitafels van EAT ingezet: de C-major (1.990 euro) en de C-sharp (2.990 euro). Verder wordt ook de Aurender A10 netwerkspeler (5.990 euro) aangesloten.

Je kunt op zaterdag 28 januari tussen 10.00 en 16.00 bij Rhapsody aanschuiven voor de show. Uiteraard wordt er gezorgd voor verse koffie en het beste luistermateriaal. 


EDITORS' CHOICE